Skocz do zawartości

Mistrzostwa SEO 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 670
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mimo iż zgłaszałem chęć sponsorowania dodatkowych nagród i po zapewnieniu mnie, że ktoś się do mnie zgłosi - nic takiego się nie stało. Widać, że sponsorów sobie dobrano wedle uznania.

Hekko osobiście tego nie kontrolowałem.

Jak możesz napisz na mariusz@szook.pl jaka była propozycja sponsoringu bo temat nie jest zamknięty - poprostu pula top3 będzie bardziej atrakcyjna.

Oczywiście startujemy od 1 k w góre przy nagrodach.

Pozdrawiam

Mariusz

ps. sponsorów dobieramy wg. nagrody i braku konkurencji.

Mogę wcześniej pozycjonować itp. stronę konkursową a zgłosić się 14 sierpnia?

Nie ma żadnych wymogów dotyczących domeny (indeksacja, pr, wiek itp.)?

Powtórzę pytanie, żadnych wymogów co do strony konkursowej? Może to być domena 10letnia?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Wycinek ze strony: https://mistrz2k8.seopl.org/index.php?akcja...t&iKatId=13

Organizatorzy:

- Michał

- Jimmi

- Inhead

- Xann

- Szook

- Sem Centrum

cytat szooka:

Ilgesu osoby odpowiedzialne za konkurs.

organizatorzy alfabetycznie

jimmi

Michał

noone

szook

xann

zero3

wycinek z regulaminu https://mistrz2k8.seopl.org/index.php?akcja...t&iKatId=10 :

Regulamin niniejszy jest jedynym dokumentem określającym zasady Konkursu.
Wszelkie dodatkowe informacje będą publikowane także na Forum PiO

xann napisał w wątku na PiO:

Ogólnie chodzo o to ze w dniu staru konkursy kupujemy domeny, robimy strone konkursową o zadanej tematyce i pozycjonujemy ją na konkursową fraze, potem ogłaszamy liste zwycięsów top10 i rozdajemy wypaśne nagrody ale mysle ze tytuł mistrza Polski w 2008 mówi sam za siebie i zastąpi wszyskie mega wypaśne nagrody

zero3 napisał w wątku na PiO:

Regulamin jest jasny. Wszystkie techniki dozwolone, wiek domeny dowolny.

Czy tylko dla mnie to co jest takie jasne nie jest jasne..?

Tortuga

Organizatorami konkursu są:

Forum Pozycjonowanie i Optymalizacja

admini forum:

Jakub Makaruk, nick na PiO: jimmi

Michał Makaruk, nick na PiO: Michał

i

Mariusz Janczuk (firma Szook.pl), nick na PiO: szook

Tomasz Laberschek (firma Inhead), nick na PiO: zero3

Adam Miernicki (firma Sem Centrum), nick na PiO: noone

Tomasz Wieliczko (firma Xann Design), nick na PiO: xann

z regulaminu

co do regulaminu i dodatkowych informacji to tak,

regulamin jest jedynym dokumentem określającym konkurs, a dodatkowe informacje jak bedzie trzeba będą podawane na PiO. vide właśnie mój post .

a co zmiany nie mogły być co do formy i założeń konkursu, po przemyśleniach stwierdziliśmy że im mniej jest obostrzeń tym lepiej.

vide patrz regulamin konkursu.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

jimmi, nie przeszkadza mi:

im mniej obstrzeżeń tym lepiej

chodziło mi tylko o to, że jak się ścigamy to mniej więcej na tych samych zasadach (żeby było mniej więcej po równo) i łatwiej było nazwać kogoś: mistrzem SEO 2008.

Dlatego właśnie nie biorę udziału w ściganiu w konkursie xanna bo nie podoba mi się idea (nie ma znaczenia ile ma twoja domena..).

Jeśli obstajecie przy

wiek domeny dowolny.

to ja przepraszam ale to co napisałem wcześniej:

Do zobaczenia na starcie..

cofam. T.

edit:

p.s. nie mam zamiaru marudzić nad rgulaminem. Jak mi będzie pasował to OK, jak nie to też OK (w końcu nikt nie zmusza do udziału).

Ja sadzilem, ze nowa strona, nowa domena, nowe zaplecze na nowych domenach... w takim przypadku jak tu rywalizowac z kims kto ma 10-letnie domeny czy 1k stron zapleczowych..

Coz konkurs na kto ma wieksze i lepsze zaplecze nie jest niestety dla mnie :)

xann napisał w wątku na PiO:
Ogólnie chodzo o to ze w dniu staru konkursy kupujemy domeny, robimy strone konkursową o zadanej tematyce i pozycjonujemy ją na konkursową fraze, potem ogłaszamy liste zwycięsów top10 i rozdajemy wypaśne nagrody ale mysle ze tytuł mistrza Polski w 2008 mówi sam za siebie i zastąpi wszyskie mega wypaśne nagrody

zero3 napisał w wątku na PiO:

Regulamin jest jasny. Wszystkie techniki dozwolone, wiek domeny dowolny.

Czy tylko dla mnie to co jest takie jasne nie jest jasne..?

Ważne co jest obecnie na stronie a nie co Xann miesiąc temu powiedział, wcześniej były propozycje, luźne plotki. Jeżeli obecnie coś na stronie jest nie jasne to OK prosimy o informacje odpowiemy ale proszę nie porównywać wcześniejszych plotek do stanu faktycznego.

chodziło mi tylko o to, że jak się ścigamy to mniej więcej na tych samych zasadach (żeby było mniej więcej po równo) i łatwiej było nazwać kogoś: mistrzem SEO 2008.

Dlatego właśnie nie biorę udziału w ściganiu w konkursie xanna bo nie podoba mi się idea (nie ma znaczenia ile ma twoja domena..).

W życiu jak idziesz pozycjonować klienta to dostajesz taką domenę jaką on ma , czyli stajesz przed faktem dokonanym. Pozycjoner ma sobie poradzić z każdą domeną a nie wybraną, dlatego zdecydowaliśmy się że wszysko jest dowolne.

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności