Skocz do zawartości

Mistrzostwa SEO 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 670
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

może być o 4.00 nawet :P jak będzie trzeba to się wstanie :) aczkolwiek nie wiem co mi to by miało dać, ale na F1 nawet na 4.00 wstanę, więc dla mnie bez różnicy. ;)

Ale skoro już dwóch (znanych mi) organizatorów się wypowiedziało, to chyba rzeczywiście trzeba będzie być gotowym na 20. xD

Dzis o godzinie 20:00 rusza start konkursu, zostanie podana fraza konkursowa : "pigmeje w ......." wiecej nie zdradze :rolleyes: Fraze ogłosi Jimmi

Ja zdradzę trochę więcej niż mój kolega Xann, że będzie to dość łatwa obecnie fraza "pigmeje w buszu w ..." :pytajnik:

... w Bieszczadach ;-)

hehe, ale wypas fraza by była :pytajnik:

to niby jest z edycji 2006 albo 2007, nie?

ja moge sprzedac domene pigmeje.ovh.org jak by ktos nie chcial :rolleyes:

W panelu zglaszac bedziemy tylko domeny, tzn. nie ma koniecznosci podawania calego adresu lub subdomeny?

Przykladowo domena uuu.com, strony mialbym przygotowane na www.uuu.com, www.yyy.uuu.com oraz www.uuu.com/podstrona-1.html, jakie adresy nalezaloby zglosic w tym wypadku w panelu? :rolleyes:

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

A kto mówił, że ta fraza ma mieć jakiś sens? ;-) To ma być fraza, dla której nie będzie żadnych wyników w Google.

a ile wynikow daje : pigmeje w accapulko ?

Zresztą jak już powiedzialem fraze oglosi Jimmi ja tam nie wiem jaka ona będzie :)

aha i kolejny fundator w konkursie ufundował ładnego:

ifonewt2.jpg

za najbardziej merytoryczną i estetyczną stronę w temacie konkursu

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności