Skocz do zawartości

Mistrzostwa SEO 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 670
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

co do wczesniejszych postow tyczacych sie rankingu - tak naprawde to ma on sens w momencie, gdy beda wszystkie strony zarejestrowane, czyli od 15 sierpnia

a moja uwaga, warto bylo zakonczyc rejestracje po 2-3 tygodniach od startu konkursu

wszystkie strony zdazyly by sie zaindeksowac - odpadl by FSB (czyli wyniki bardziej miarodajne) a nie loteria i wahania jak to ma miejsce w tej chwili, teraz mozna przylozyc do bolu, jak nie wyjdzie to sie w lipcu kupi kolejna domene, i tak w kolko - byle do 15 zdazyc, a 2 zalozyc w ostatniej chwili i liczyc na FSB - wiec uwazam, ze w wiekszej mierze niz umiejetnosci role odegra szczescie

to tylko moje zdanie - ale najwazniejsza zabawa

czytalem tylko, jak cale forum

pozycjonowanie to dla mnie zabawa, ktora mnie kreci od momentu, jak powstalo forum i strona z kartkami - (okolo 2 lata temu), wiec podczas trwania tamtego konkursu to wiedzialem, tylko, ze jak chce cos poszukac to musze wpisac w google

w postach powyzej to tylko drobna uwaga widziana oczyma laika, ktory nie ma zaplecza na tyle silnego, by w ostatniej chwili walnac swiezynke do TOP 3 ;) - ale jak napisalem to tylko zabawa i chec sprawdzenia sie

zawsze, jednak mozna liczyc, ze strona, z jakims tam stazem i na dosc mocnej domeny linkowana od samego poczatku konkursu nie da sie wyprzedzic :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności