Skocz do zawartości

Mistrzostwa SEO 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 670
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Teraz to nawet boję się szafy otwierać, bo tam pewnie ręceprecz odtybetu :P

Ale fajnie jest, dziś w piątek 13 jestem 13 ;)

PS. Ja ciągle czekam, aż pojawią się strony FSB, mam nadzieję, ze zdążą przed końcem konkursu ;)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Regulamin już jest więc nie można już nic zrobić, więc dyskusja zbędna. Z mojej strony na początku nie chciałem spróbować, ale powiedziałem że fajnie zobaczyć co można uzyskać przy niskich kosztach, taki mój mały teścik.

Ale jedna rzecz mnie wkurzyła, że rejestracja nowych uczestników może trwać aż tak długo, jestem gdzieś poza 100 a niby w rankingu 30 miejsce, według mnie trochę nieprzemyślane to było, bo dopiero jak zakończy się rejestracja nowych domen/uczestników dopiero można coś powiedzieć gdzie się jest. W skrócie "aktualne wyniki" są niepotrzebne

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Dyskusja powinna trwać nadal, gdyż dzieki niej będziemy mogli usprawnić konkurs. Od razu nadmienię, że nie narzekam na zasady, które teraz obowiązują, tylko piszę o ewentualnych usprawnieniach. Wszyscy zaakceptowalismy takie zasady i już nie ma co się nad tym zastanawiać. Ja wybiegam rok do przodu :). Dodatkowo, gdy konkurs trwa, to na bieżąco można zgłaszać wszelkie niejasności z nim związane.

Co do rankingu: czy pokazuje on prawdziwe wyniki? Pisaliście, że tak nie jest, ale to w końcu ten ranking (chyba) ma decydować o tym, kto wygra, a kto przegra. W innym wypadku byłby po prostu zbędny.

seowyszbanner.gif

ja np. skrocilbym termin zglaszania stron (do polowy czerwca przykladowo) - juz o tym pisalem :)

mialo by to wiele plusow moim zdaniem - realny ranking zabawy, wyeliminowanie FSB w koncówce zabawy, każdy by mial max 5 domen, nie wybierał 15 sierpnia 5 z 30 :) itd... to jedyne co bym zmienil w przyszlosci

@up

zgadzam się w zupełności, podajesz 5 domen (a nawet 3 mogłyby być), możesz nie indeksować (czyli jak ktoś chce liczyć na FSB to nie ma problemu), możesz linkować, możesz spalić - takie jest seo.

Możliwość dodawania domen na 2 tyg. przed końcem to zbyt duży bezpiecznik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności