Skocz do zawartości

Mistrzostwa SEO 2008

Rekomendowane odpowiedzi

Regulamin stanowi o "stronie" ktora zglasza sie do konkursu, w formularzu rejestracyjnym podaje sie domene...

...ale w sumie w regulaminie jest wszedzie mowa o stronie.

Taka mysl mi przyszla, gdyby 1.miejsce zajela np. lagata.pl , a drugie lagata.pl/kontakt to podstrona serwisu w sumie jest tak naprawde takze strona - bynajmniej regulamin tego nie neguje...

co o tym myslicie??

tam zlecam marketing internetowy i pozycjonowanie stron: bizzit.

• Odpowiedzi 670
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To nic, jeden uczestnik może mieć nawet całe top10, ale i tak brane jest pod uwagę tylko ta strona która ma najwyższą pozycją.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

To nic, jeden uczestnik może mieć nawet całe top10, ale i tak brane jest pod uwagę tylko ta strona która ma najwyższą pozycją.

Mar.

no to ciekawe ktory nadgorliwy przysle dziadka pod odbior nagrody... ha ha :) co by tu nie wyszlo ze masz wszystkie w TOP3... lol

ps.dopiero czytam regulamin... ;-) stad pytania... za ktore z gory przepraszam ;-)

no to ciekawe ktory nadgorliwy przysle dziadka pod odbior nagrody... ha ha :) co by tu nie wyszlo ze masz wszystkie w TOP3... lol

troche Cie ponosi wyobraźnia

...do ukladania regulaminow trzeba miec wyobraznie ;-) takich mykow moze byc klika...

...a organizatorzy wykazali sie niestety brakiem wyobrazni przy ukladaniu regulaminu, stad mistrzostwa te wygladaja tak jak wygladaja ;-)

...a organizatorzy wykazali sie niestety brakiem wyobrazni przy ukladaniu regulaminu, stad mistrzostwa te wygladaja tak jak wygladaja ;-)

Nie rozumiem wyglądają jak wyglądają czyli jak ?

Jak dla mnie są na bardzo wysokim poziomie ze względu na startujących którzy biorą w nich udział pierwsza polowa to najlepsi z najlepszych a druga to ich przyszli następcy.

Marketing internetowy dla firm

Nie rozumiem wyglądają jak wyglądają czyli jak ?

Jak dla mnie są na bardzo wysokim poziomie ze względu na startujących którzy biorą w nich udział pierwsza polowa to najlepsi z najlepszych a druga to ich przyszli następcy.

jak dostajesz klienta strone do wypozycjonowania to nie wliczasz tego ze moze zostac zbanowana... tutaj "najlepsi z najlepszych" maja po klika stron (ja mam jedna), i kombinuja... co widac :-)

1.uwzglednianie tego ze moze zostac zbanowana (bo przeciez duzo osob ma po klika domen), nie przeklada sie na rzeczywistosc, w ktorej moglbys zaplacic odszkodowanie za bana, wlascicielowi strony...

2.poza tym powinno sie zglaszac jedna tylko domene, i 15 dni po starcie zawodow, a nie 15 dni przed koncem !!

...na kliku domenach mozesz poryzykowac poszalec, a jakbys mail jedna konkurs wygladalby bardziej realnie... czy klient tez daje ci kilka domen?? jedna zbanuja to nie martw sie bedzie nastepna?? :)

...a odpowiadajac na twierdzenie kolegi, ze poruszam temat bo jestem dalej, to powiem tylko tyle ze chce sie tylko zmierzyc i konczac projekty nie mailem czasu i wystartowalem dopiero 3 tyg po rozpoczeciu zawodow... co widac po rejestracji domeny... ot tyle... ;-) ale nie bede sie martwil jak bede daleko - w koncu nie robie dziwnych przekierowan, nie mam kilku domen, i nie czekam na 15 dni przed koncem, na wypadek jakby wiecej domen znalazlo sie blisko TOP3, aby dopiero wtedy pokazac kto jest wlascicielem domeny, aby moc zgarnac wieksza pule... choc to skrajny przypadek, ale realny jezeli spojrzy sie kto jest w czubie... ;-)

PANOWNIE SPOJRZCIE OBIEKTYWNIE... zobaczcie jak duzo domen nie zostalo zgloszonych, jak wiele nalezy do jednego uzytkownika, nie wspominajac ze powinno sie pozycjonowac nowa domene i nowy serwis... nigdy bym nie bawil sie istniejaca juz domena i wypisywal na swojej stronie, np. pomoż Tybetowi - wklej kod na swojej stronie.... kuzwa to brzmi jak: pomoz mi wklej kod... to dostane nagrode... itd...

MASAKRA :)

...ale konkurs i tak uwazam za tworczy - UCZY JAK SOBIE RADZIC W TRUDNYCH WARUNKACH

...no a stwierdzenie "najlepsi z najlepszych" i ich nastepcy, troche mnie rozbawilo, nie uwazam sie za znawce tematu, ale dobrze ze duzo jest takich ktorzy sie za takich uwazaja... to podbudowuje ;-)

nigdy bym nie bawil sie istniejaca juz domena i wypisywal na swojej stronie, np. pomoż Tybetowi - wklej kod na swojej stronie.... kuzwa to brzmi jak: pomoz mi wklej kod... to dostane nagrode... itd...

coolszach - jeżeli to się tyczyło mnie to linki od innych mi w ogóle nie potrzebne, a tekst dałem sobie, bo nic ciekawszego o tej porze mi nie przyszło do głowy.

najłatwiej jest przystąpić do konkursu, być na odległej pozycji i krytykować, trzeba dostosować się do zasad i tyle.

Mistrz Pozycjonowania Master of Seo.  Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice

coolszach - jeżeli to się tyczyło mnie to linki od innych mi w ogóle nie potrzebne, a tekst dałem sobie, bo nic ciekawszego o tej porze mi nie przyszło do głowy.

...nie odnosze tego do Ciebie, nie kojarze stron z konkretnymi loginami... itd... nie mam nic do konkretnych stron itd. i osob!!:)

ale fakt jest taki ze tak jest jak napisalem wczesniej !!:)

i nie krytykuje osob ktore sa na pierwszych miejscach bo przeciez liczy sie wynik !! ale krytykuje regulamin, ktory powoduje to ze zawody nie pokaza kto jest dobry, najlepszy itd...

Panowie! nie krytykuje nikogo kto wykorzystuje sposoby jakie daje regulamin, bo liczy sie TOP w pozycjonowaniu... krytykuje TYLKO REGULAMIN, dzieki ktoremu nie dowiemy sie kto jest naprawde dobry... a z przyjemnoscia bym sobie ogladal kto jak pozycjonuje i sledzil kto prowadzi... a tak... jest jak jest...

no to napisz jaśniej co krytykujesz w regulaminie bo się pogubiłem , skro wszystko rozumiesz z niego to co ci tam nie odpowiada ?

...wszystko jest napisane powyzej

Moim zdaniem powinno byc:

1. rejestracja domeny najpozniej 15 dni po rozpoczeciu konkursu

2. kazdy uzytkownik = 1 domena

3. nowa domena zarejestrowana po wystartowaniu konkursu

i wyniki byly by bardziej adekwatne do umiejetnosci... ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności