Skocz do zawartości

Mistrzostwa SEO 2008

Rekomendowane odpowiedzi

xann w pozycjonowaniu chodzi o to by strona była na pierwszej pozycji*

NIe ma: tylko bez 301, bez systemów, bez preclów. Ma być 1 i już...

*parafraza, mocno uproszczone stwierdzenie

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

• Odpowiedzi 670
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
xann w pozycjonowaniu chodzi o to by strona była na pierwszej pozycji*

NIe ma: tylko bez 301, bez systemów, bez preclów. Ma być 1 i już...

*parafraza, mocno uproszczone stwierdzenie

To by trzeba konkurs rozciągnąć na 3 miesiące i badać średnią. Kto wyleci ostatniego dnia = nie dobiegło do mety.

Eksperyment Discover.pl

Strona klienta ma być pierwsza. Złapie filtra, wyleci = nie jest pierwsza = zwaliłeś zlecenie.

Co do spam raportów to ja nigdy nie używałem, ale uważam, że podczas konkursu są ok (ja nie będę stosować) ... ukryte divy i lewe kolory - jeżeli stosujesz to ryzykujesz, nie zawsze wygrywasz.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

To trzeba robić tak by filtra nie było. Klient podpisuje umowę na 10k i co? Sorry Pan, przez 2 miechy byłeś na 1, ale teraz na 86?... x miechów, cel = top1 na daną frazę i wsio ponad tym jest zbędne...

jak dzien po wpadnie to będzie ;). Bo to tak jakbys przestal pozycjonowac i spadał niżej.

Celem jest godzina i data - w tym dniu o godzinie był taki a taki :P 1.

Ja to dawałem pomysl na dodatkowe emocje ale chyba nie przejdzie.

Nagroda 1 miejsce za 1 pozycje, 2 miejsce za 2 pozycje, 3 miejsce za 11 pozycje.

O tak żeby było ciekawiej.

O tym też mówie, będe uważał za niesprawiedliwe jeśli ktoś wygra, a dzien po wpadnie w filtr smile.gif Dla mnie mistrzem nie bedzie.

A dla mnie będzie i to najlepszym! Dlatego, że dzień PO już mnie nie obchodzi wynik, a nawet powinno być brak dobrego wyniku, bo jeżeli np. ktoś rezygnuje z pozycjonowania (nie podpisuje nowej umowy) to z jakiej paki ma mieć nadal top1?

Nagroda 1 miejsce za 1 pozycje, 2 miejsce za 2 pozycje, 3 miejsce za 11 pozycje.

Myślę, że lepsza jest 3 pozycja niż 11, ale gdybym miał wybierać 6, a 11 to raczej skłaniał bym sie ku 11.

Tym się właśnie różnimy, Ty jak wykonasz komuś usługę, to po jej zakończeniu czasowym jest dla ciebie zerem i leci na łeb na szyje.

Ja dalej szanuje taką osobę i aby zachować się profesjonalnie nie ściągne wszystkich linków z zaplecza. Swoją godność też trzeba mieć.

Co to za pozycjonowanie w którym strona traci cały swój animusz bo jakiś swl ma kłopoty?

A dla mnie będzie i to najlepszym! Dlatego, że dzień PO już mnie nie obchodzi wynik,

A czy ty myslisz ze jest taki mistrz który sobie wyliczy to dokładnie co do dnia? Często wiele czynników nie jest zależne od nas.

A jak strona dzien PO czymkolwiek jest już w serpach zerem, to zerem jest też pozycjoner. ;)

Ty jak wykonasz komuś usługę, to po jej zakończeniu czasowym jest dla ciebie zerem i leci na łeb na szyje

Po prostu mam taki cel by nauczyć ludzi, żę wychodzenie z założenia: Zlecę pozycjonowanie na miesiąc i później po pół roku znowu na poprawę.

Może i słuszne, ale wtedy ceny była by 10 razy większa i linki zostawiam. Jeżeli obliczam koszt jakiejś frazy to nie daje 8 za bielizne bo wiem, że i tak ta suma rozłoży się w czasie.

Jeżeli wstawiasz na 1k swoich domen link klienta to przez ile one tam wiszą? Jak masz za dużo wolnej mocy to pisz na PW, ja kurat nie jestem z caritasu i nie daje za free...

Co to za pozycjonowanie w którym strona traci cały swój animusz bo jakiś swl ma kłopoty?

Patrz moje posty wyżej. Polecisz = nawaliłeś...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności