Skocz do zawartości

Mistrzostwa SEO 2008

Rekomendowane odpowiedzi

W imieniu wszystkich organizatorów chciałem poinformować wszystkich zainteresowanych tj. uczestników i sponsorów konkursu, że w związku z zaistniałą sytuacją szook już nie jest organizatorem konkursu i jednocześnie nie ma dostępu to żadnych danych uczestników oraz adresów stron biorących udział w konkursie.

Zostało to również ogłoszone w osobnym wątku

• Odpowiedzi 670
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam tak propozycje:

Teraz gdy jeden z organizatorów został wykluczony to może sie on zapisze do konkursu i pokaże nam wszystkim malutkim jak sie wygrywa takie zawody bez spamowania i całej reszty.

Co ty na to wielki anty spamerze Mariuszu ??

Pokażesz nam jak to sie robi ??

NIE - bo jedynymi inicjatywami w ktorych bede uczestniczyl na tym forum. Bedzie walka ze spamem.

To jedyny udzial w tym forum jaki pozostanie obecnie. Napietnowanie spamu, bez udzielania sie w kwestiach SEO co do techniki SEO. Niech kazdy sam sobie rozpracowuje jak, ja skupie sie na swoim.

Tak myślałem krzyczeć można głośno i donośnie a pokazać ze sie potrafi to już inna sprawa.

W Polsce tak już jest wszyscy sie znają na polityce, a najbardziej na piłce nożnej.

Tylko tu i tu nie mamy żadnych sukcesów, bo tylko sie mówi krzyczy, a nic od siebie nie daje i nie pokazuje jak to zrobić żeby było dobrze :)

Spamujac zawsze sie narazasz na ryzyko bana, tego nie unikniesz.

Tak masy racje w 100% ze mam ryzyko na ban, ale nie masz na myśli chyba tego ze jeden z

(byłych już ) organizatorów podajesz listę domen ( z których linkowałem do konkursu) do gooogla do zbanowania.

W regulaminie nie było ze organizatorzy mogą stosować takie metody i praktyki.

Użytkownik za łamanie regulaminu został by pewnie wywalony z konkursu, a co z tym fantem? Był organizatorem, zebrał informacje, teraz na wszystkich doniesie do googla, i co dalej?

matkro - 9 lat doświadczenia.

mant.pl - 7 lat doświadczenia w branży SEO. Jesteśmy na rynku od 1 czerwca 2008 roku!

Widzisz Czacha, ja mam inny target nie sprzedaje nic dla ludzi PIO jak pkt, systemy wymiany itp.

Loto mi udowadnianie czegos, wole czas poswiecic na walke ze spamem niż zabawe w konkurs.

Wole miec swiadomosc ze dzieki poswieconej godzinie znalazlem 1000 spamow niż uruchomilem www na konkurs.

Ja nie widze powodu pokazywania jak to robie, nawet nie zamierzam tego ujawniać.

Czasem sie dziele piszac co warto zrobić i tyle. Jednak jak wyzej, jedyna pozostałość aktywnosci na PIO to napietnowanie spamu.

Matkro i pewno te domeny ktore spamuja dostana bana. A powaznie mowiac akurat domenami konkursowymi sie nie interesowalem. Czy mylisz matkro ze konkurs to zrodlo domen spamerskich to sie mylisz.

Ja szukam w SWLach spamow obecnie i te zglaszam bo to zrodlo narodzin spamu i motor do jego generowania.

Konkursik to nic w porownaniu do SWL i generatorow. Tak wiec nie tracilbym czasu na skupianie sie na konkursie, zbyt maly zasieg skupianie si ekto jak robi to w konkursie.

Tak myślałem krzyczeć można głośno i donośnie a pokazać ze sie potrafi to już inna sprawa.

W Polsce tak już jest wszyscy sie znają na polityce, a najbardziej na piłce nożnej.

Tylko tu i tu nie mamy żadnych sukcesów, bo tylko sie mówi krzyczy, a nic od siebie nie daje i nie pokazuje jak to zrobić żeby było dobrze :)

Ładne podsumowanie Szook'a :)

Widzisz Czacha, ja mam inny target nie sprzedaje nic dla ludzi PIO jak pkt, systemy wymiany itp.

Loto mi udowadnianie czegos, wole czas poswiecic na walke ze spamem niż zabawe w konkurs.

Wole miec swiadomosc ze dzieki poswieconej godzinie znalazlem 1000 spamow niż uruchomilem www na konkurs.

Ja nie widze powodu pokazywania jak to robie, nawet nie zamierzam tego ujawniać.

Czasem sie dziele piszac co warto zrobić i tyle. Jednak jak wyzej, jedyna pozostałość aktywnosci na PIO to napietnowanie spamu.

To już mówiłeś ~ 100 razy przez ostatnie 48 godzin więc idź i nie wracaj :) Idź donoś, kabluj itd. Tylko, że Twoja aktywność na PIO w takim razie jest żadna.

Pozdrawiam Cię

myślę Panowie, że możecie wracać już w szranki - wrzód został wycięty :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

ja mam inny target nie sprzedaje nic dla ludzi PIO jak pkt, systemy wymiany itp.

Ale punkty w SWLach kupowałeś, i to duże ilości. Ciekawe kiedy znudzi Ci się ta walka z wiatrakami... Jak zwykle z Tobą będzie wiele szumu a potem nic... Tak samo jak z np. szook.fm czy szook.tv...

Protus dalej KUPUJE by na innych nickach stawiac unikalne anchory i wylapywac domeny w SWL.

Hekko moje zaangazowanie obecnie w PIO jest takie samo jak PIO, uwazasz ze wniosles cos wiecej w SEO od czasu kiedy jestes ? na forum. Wiec naprawde :) popatrz co Ty wnosisz za wiedze o seo na PIO.

Beer nie zostal wyciety wrzody z indeksu ciagle sie szuka, wytnie sie pozniej.

Matkro i pewno te domeny ktore spamuja dostana bana. A powaznie mowiac akurat domenami konkursowymi sie nie interesowalem. Czy mylisz matkro ze konkurs to zrodlo domen spamerskich to sie mylisz.

Ja szukam w SWLach spamow obecnie i te zglaszam bo to zrodlo narodzin spamu i motor do jego generowania.

Konkursik to nic w porownaniu do SWL i generatorow. Tak wiec nie tracilbym czasu na skupianie sie na konkursie, zbyt maly zasieg skupianie si ekto jak robi to w konkursie.

szook jak juz wspominasz o swl'ach itp. to wez pod uwage to, ze tutaj juz nie chodzi o sama przyjemnosc posiadania punktow i dobra zabawe tylko o kase. Wielu z tego forum zapewne utrzymuje sie z nich.

matkro - 9 lat doświadczenia.

mant.pl - 7 lat doświadczenia w branży SEO. Jesteśmy na rynku od 1 czerwca 2008 roku!

Hekko moje zaangazowanie obecnie w PIO jest takie samo jak PIO, uwazasz ze wniosles cos wiecej w SEO od czasu kiedy jestes ? na forum. Wiec naprawde :) popatrz co Ty wnosisz za wiedze o seo na PIO.

Ja mam tu inną działkę gdybyś jeszcze nie zauważył ale nie sądzę.

A w tych tematach wypowiadam się jako "wolny strzelec" nie wnosząc nic o seo. Bo nie muszę.

szook jak juz wspominasz o swl'ach itp. to wez pod uwage to, ze tutaj juz nie chodzi o sama przyjemnosc posiadania punktow i dobra zabawe tylko o kase. Wielu z tego forum zapewne utrzymuje sie z nich.

No nie wierzę, że jest główne źródło utrzymania ale pewna część na pewno tak. Jednak ostatnia afera z punktami eweb<>seo, również sponsorowana przez Szooka pokazuje co on o tym myśli..

Zresztą ..

nie karmić trolla!:)

Panowie nie to jest tematem tego wątku i, proszę, nie zaśmiecajcie połowy forum jałowymi dyskusjami!

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

nie karmić trola Panowie

cholera słabszy refleks starzeje się :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności