Skocz do zawartości

Mistrzostwa SEO 2008

Rekomendowane odpowiedzi

szook, ja nie pozycjonuję zawodowo, sprzedaje punkty lub biorę udział w konkursach SEO,

moze nie utrzymuję się, z SEO nie utrzymuję rodziny( :) )

lecz gdy moje domeny dostaną bana, nie będzie mnie stać na utrzymanie dedyka, nie będzie mnie stać na więcej chęci by zaistnieć w sieci by się bawić dalej

Psujesz mi dzieciństwo !

Ty porostu niszczysz ludzi,

ja nie mówię, że google tego nie robi, ale tutaj mam uzasadnione, ty tylko pomagasz i przyśpieszasz ten proces (pewnie nie za darmo)

miałem do Ciebie sporo szacunku, dużo się dowiedziałem, lubiłem rozmowy/dyskusje z tobą na Ircu, lecz zmieniłeś się

Straciłem zaufanie do Ciebie...

Panowie nie to jest tematem tego wątku i, proszę, nie zaśmiecajcie połowy forum jałowymi dyskusjami!

może osobny topic ? i przenieść all posty tam

sygnaturka.png

• Odpowiedzi 670
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Apropos

[...]

Ja szukam w SWLach spamow obecnie i te zglaszam bo to zrodlo narodzin spamu i motor do jego generowania.

[...]

przydalaby sie nowa opcja w ewebie "nie wyswietlaj linkow szooka" ;) , a mowiac powaznie, to proponowalbym zainteresowac sie tym zagadnieniem i cos zrobic w tym kierunku; a ja glupi sie zastanawialem skad taki spadek stron w ewebie ;):D

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

myślę Panowie, że możecie wracać już w szranki - wrzód został wycięty :zeby:

I dobrze, ja sie nigdzie nie wybieram.

A co do ostatniej zaistniałej sytuacji, szook czy znalazles jakas osobe ktora publicznie przyznaje Ci racje ? Dla mnie poki co zyjesz w swoim urojonym swiecie.

Musisz ostro nadstawiać kakalnika za te koszulki? ;]

ps. akronim eot to end of talk - sadzac po tym jak go uzywasz, smiem twierdzic ze o tym nie wiedziales.

ps2. szook masz urlop a Twoje posty pojawiaja sie co 4 minuty przez cala dobe, tak wyglada odpoczynek? smiech ;]

EOT

nieznam szoka ani wiekszosci z Was ale smiac mi sie chce z calej tej sprawy. najpierw sie lansujecie na tym forum kreujac sie na guru e-biznesu ,nabijajac po kilka tysiecy postow , a potem macie pretensje o spam report.

Nie znam dokladnie sprawy Jeza ani jego osoby, ale z tego co przeczytalem to sam jest sobie winien. Tak wlasnie bo na tym forum panuje tendencja , ze jak opracujesz jakis przydatny skrypt to trzeba sie z tym od razu lansowac, rozpowszechniac, sprzedawac itp. ludzie jesli spamujecie to nalezy sie z tym ukrywac, a nie tworzyc sobie grupki pseuso przyjaciol, ktore sobie opowiadaja na piwie jak to ladnie rosnie zaplecze.

W BIZNESIE NIE MA SENTYMENTOW!!! Nie jestem po stronie szooka ani po Waszej ale powinniscie rozumiec ze miedzy nim a Wami jest calkowita rozbieznosc interesow. Wy idziecie w zupelnie przeciwnym kierunku niz on.

A tak BTW to gdyby to byla Rosja to szooka napewno by ktos odstrzelil, lub jego rodzine , a jego zostawil by zyl z tym ciezarem.

Ludzie zastanowcie sie o co Wam chodzi. Czy Wy naprawde mysleliscie ze tak bedzie w nieskonczonosc - budujesz coraz wiecej wiecej spamu, byle by wiecej niz konkurencja, a pieniazki ladnie wplywaja na konto?

walka z samoopalaczami bedzie coraz ostrzejsza miedzy innymi dlatego ze:

W MAJU TEGO ROKU 3% SWIATOWEGO RUCHU SPAMOWEGO BYLO Z POLSKI. TYM SAMYM NASZ KRAJ ZAJAL 6 MIEJSCE!;)!!

to by bylo zbyt proste gdyby wystarczylo non stop stawiac syf i linkowa. kazdy moglby byc e-biznesmanem. Dlatego teraz boli e-bizneslanserow ze ich spamiki leca. Zreszta jesli ktos robi duze pieniadze ze spamu i jest chodz troche inteligentny to wie jakie jest ryzyko w tego typu konkursach.

Soryy jesli kogos urazilem. Zycze powodzenia i troche wiecej sprytu na przyszlosc.

Ktoś kiedyś w 3 poście tego tematu przepowiedział z kryształowej kuli że taki konkurs to dobry sposób na odkrycie zaplecza ;)

Pomimo tego sam biorę udział nie linkując ze swojego zaplecza. Miała to być dobra zabawa a jak to się skończy to zobaczymy.

A tak BTW to gdyby to byla Rosja to szooka napewno by ktos odstrzelil, lub jego rodzine , a jego zostawil by zyl z tym ciezarem.

Jak rozmawiałem ze znajomym który robił interesy z Rosjanami to powiedział, że w biznesie ze świeczką szukać oszustów, ale jeśli ty oszukujesz to oni ciebie bardziej :) Więc proszę nie pisać że to mordercy i kryminał. Mają więcej godności i honoru niż nie jeden przedsiębiorca w Polsce ;)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Od paru dni wszędzie panuje OT. Modzi niech wezmą się do roboty, a nie wdają się jeszcze w niepotrzebne przepychanki słowne. Chcecie rozmawiać jak to się robi w Rosji, to załóżcie sobie osobny wątek temu poświęcony, a nie zaśmiecajcie.

02-468x90.gif

Po rozmowach na party doszedłem do wniosku ze nie ma co się przejmować naszym zacnym kolega Mariuszem i wracam do konkursu.

Gorąco zachęcam wszystkich do powrotu. Nie dajmy się po prostu zwariować i zastraszyć

Niech szmoc będzie z wami. Co ja gadam oczywiście spam :)

Pozdrawiam

CZACHAPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności