Skocz do zawartości

Mistrzostwa SEO 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 670
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no to bęc czache w czoło a teściową w klatkę piersiową :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Szkoda, że nie spróbowałem sił w tym konkursie. Wystartowałem tylko w pozycjonowanie strony i mam nadzieje, że go wygram :)

Czy planujecie jeszcze jakieś konkursy w tym roku?

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

I tak juz widac ze konkretne szanse to maja tylko stare domeny a jezeli nie stare to z bardzo ladna trescia - strona o tybecie....

Używaj Cuilla i Hakii

Ja już trochę zrezygnowałem, bo z ruchchorzów i dodą nie dam rady hehe. Najbardziej będę szanować osoby, które wystartowały z nowymi domenami. W top10 są tylko 2 a więc gratuluję już teraz ;)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Nawet starujący jutro mają szane wygrać, trzeba wiedzieć tylko jak

Wszystko teoretycznie no chyba ze 500 tys pkt w weblinku

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności