Skocz do zawartości

Mistrzostwa SEO 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 670
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Nawet starujący jutro mają szane wygrać, trzeba wiedzieć tylko jak

Wszystko teoretycznie no chyba ze 500 tys pkt w weblinku

Nie , wystarczy mieć praktykę

https://www.google.pl/search?sourceid=navcl...eprecz+odtybetu

Jak sami widzicie Wyniki 1 - 10 spośród około 774,000 dla zapytania "ręceprecz odtybetu". to jest lekko ponad 700 wyników :)

Kady wypracował swoje sposoby na pozycjonowanie a taki konkurs w 80% jest ich sprawdzianem 20% to zong w G;)

ps. a jeżeli nawet było by potrzeba te 500k z e-weblinka to myślę ze warto dla takiego laptopa i tytułu mistrza w pozycjonowaniu stron na rok 2008 jak by tego nie kalkulować :)

Marketing internetowy dla firm

Hehe, a ja od początku Top10, Top20, a teraz siup i ni ma, 6strona wyników :|

Ładne G. zrobiło przetasowanie.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

No walczyć , walczyć ;) , nie pękać , nagroda i wieczna chwała czeka na najlepszych , nawet taki banerek w stopce na PIO z podpisem 7 miejsce w mistrzostwach w pozycjonowaniu stron tez przynoszą prestige :)

Będzie wiał wam wiatr w twarz, padał deszcz na głowę, pod nogi będą wam rzucali kłody i kapowali wasze zaplecza ale Wy i tak się nie ugniecie i z honorem wygracie ta walkę , niczym 300 spartan których zaplecze zostało skazane na zagładę nie zlękniecie się szantażystom i postawicie nowe i nowe i jeszcze większe z czołem uniesionym go góry pójdziecie w bój

ps . ja jak sie napie to jakoś mi sie lepiej pisze ;)

Marketing internetowy dla firm

Wszystko byloby ok gdyby google nie szalalo i nie zwalalo wynikow za pozycje 40-60

:]

A walczyc warto ale przypomina mi to bardziej mecz w polskiej lidze gdzie walczy sie do konca ale i tak gdzies jest to ustawione (slynne afery z kupowniem meczy)

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności