Skocz do zawartości

Mistrzostwa SEO 2008

Rekomendowane odpowiedzi

Co to za pozycjonowanie w którym strona traci cały swój animusz bo jakiś swl ma kłopoty?

Patrz moje posty wyżej. Polecisz = nawaliłeś...

Napisałem "co to za pozycjonowanie" w sensie, iż jest do xxxx :P Jedno zachwianie swl, chwieje pozycją.

Co do linków i umowy, masz dużo racji. Wiadomo leszczowi linków nie zostawie ;) Jednak uczciwej firmie która wobec mnie była uczciwa i była dobra cena nie zrobie zonka, bo chce z nich cisnąć dalej. Spadać i tak zaczną, lecz wolniej niż u konkurencji, więc wrócą z zadowoleniem na twarzy a nie grymasem, że mogłoby być lepiej ale z dwojga złego wole ciebie.... NIE! Ja wole być lepszym wyborem z 2 dobrych. Niż mniejszym złem. Co się odwlecze to nie uciecze :P

PS, myślę żeby zrobić także nagrody pociesznia dla całego top10.

• Odpowiedzi 670
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
PS, myślę żeby zrobić także nagrody pociesznia dla całego top10.

Lepiej top100 ;)

W takim razie z uwagi na konkurs będę musiał zrobić sobie do konca kwietnia jakis wew system linkujący w zapleczu bo jak na razie z mojego zaplecza korzystają jedynie SWL :P

Ogólnie konkurs brzmi ciekawie :) Nigdy w życiu nie brałem jeszcze udziału w takowym ale warto będzie sprawdzić swoje umiejętności ;) Liczę że trafie chociaż do top100 :P

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Mamy 11,665 zarejestrowanych użytkowników

Z tylu zarejestrowanych użytkowników na pewno znajdzie się 100 ambitnych ;P

Na 11 fajne skoki są zawsze i troche adrenaliny.
Lepiej 13 pozycja ;D Może dla kogoś była by jednak szczęśliwa ;P

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Ja osobiście obstaje za wolną amerykanką. Wszystko dozwolone - bo konkurs nie ma być opcjami dla bardziej lub mniej dysponujących zapleczem. Ma wyłonić tego który sobie będzie tak kombinował by osiagnać cel - jak to ma akurat małe znaczenie.

Bo w seo nie ważne jak tylko ważne czy cel został osiągnięty.

konkurs musial trwac ze 12 miesiecy zeby sie upewnic, ze SERPy pozostana.

i w ogole haslo konkursowe powinno byc na poziomie: cheap loan, refinance loan czy online poker, zeby zwyciezca mial od razu porzadna nagrode ;-)

polish suicide flew 48 successful missions

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności