Skocz do zawartości

Kolejny telefon z PF

Czachapl

Rekomendowane odpowiedzi

W wielkim skrócie :

Dziś około 10 telefon:

- Dzień doby Katarzyna xxxx z PF -on

- Dzień dobry- ja – nie potrzebuje żadnej usługi, nie kupuje, nie chce, nie potrzebuje – a ona dalej

- Proszę Pana jesteśmy największą baza polskich firm …. bla bla bla i chcieli byśmy zaproponować umieszczenia pan firmy w naszej bazie bla bla bal…

- Dobrze proszę Pani nie ma sprawy, a ile płacicie za to??

- No wie Pan mamy różne oferty w zależności od potrzeby klienta.

- Dobrze to ja najdroższa chce.

- O widzę ze wie Pan, co to reklama firmy.

- Może i wiem, to teraz proszę powiedzieć, na jakie dane mam wystawić fakturę i na jak kwotę i gdzie ja wysłać.

- Jak nie rozumie. Chce pan wystawić fakturę nam??

- No tak

- ale….

- Proszę Pani dzwoni Pani do mnie i chce Pani umieścić wpis z moimi danymi w jakiejś tam bazie firm, to Pani chce, to Pani stwierdza ze wam jest taki wpis potrzebny i jestem na tyle dobra firma ze chcecie mnie umieścić w tej całej bazie i tak dalej na końcu to ile jesteście wstanie mi zapłacić za to ze pozwolę umieścić moje dane w waszej bazie.

- cisza zatkało na jakieś 5 s, ale zaraz się zaczyna na nowo bla bal bal.

Mowie ze jak już się zdecydują umieścić mnie w swojej bazie i będą wiedzieć ile chcą mi zapłacić za to ze zgodzę się to niech zadzwoni.

Ciekawe, kiedy znowu zadzwonią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności