Skocz do zawartości

Tani hosting

General_Depet

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co macie do boo.pl? Mój serwis ładnie śmigał po pare k odsłon na dzień - oczywiście z przemem nie ma co startować...

Jedyny minus - transfer, musiałem dokupować... ale nigdy nie widziałem jakiegoś errora o przeciążeniu jak byłem na boo.pl...

Witam dziękuję wszystkim za info...

Weź domenę .pl w ovh a gratis dostaniesz https://www.ovh.pl/produkty/1000gp.xml - dla Ciebie byłby to najlepszy wybór ale ma 1 bazę.

...i prócz tego:

Bazy danych

Bazy MySQL 4 1

Rozmiar bazy danych 25 MB

Ilość jednorazowych połączeń do bazy 3

Zarządzanie domenami

Zarządzanie multidomenami Nie

Subdomeny 5

Obawiam się że to za duże ograniczenia choć samo konto jest faktycznie w powalająco niskiej cenie...może kiedyś skorzystam.

webd.pl odpada, patrząc na ich oferty (zwłaszcza cena/do parametrów usługi) mam wrażenie że nie wiedzą co się dzieje u konkurencji; neteasy.pl - podobnie; iq.pl - to bez wątpienia jeden z lepszych hostingów ale zaznaczyłem w pierwszym poście że potrzebuję małego serwerka na 3 małe stronki po cenie do 100 zł a w iq.pl najtańsza oferta rozpoczyna się od 234,24 PLN lol.

Prawdę mówiąc zastanawiam się nad wyborem szybki-serwer.pl lub hekko.pl - Ci drudzy chyba pewniejsi...nie mówiąc już o tym że za cenę ok. 69 zł mam jeszcze lepsze parametry niż w szybki-serwer.pl...no nic potestuję, poczekam z tydzień może jeszcze coś ciekawego się trafi.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

A livenet.pl ? Co macie do niego ?

Niezbyt drogi i bardzo dobry.

Nie wspominając już o dedykach u nich, które są prawie niezawodne.

Hej, choćby to że za taki sam pakiet (X-Big - 2 GB pojemność, 10 GB transfer) jak w hekko.pl (Easy Pack +) w livenet.pl płacę UWAGA: 176zł - to jest ok. 107 zł więcej :) a i tak nie wiem czy ta cena nie jest netto i czy dostanę tam domenę .pl za free ;)...

Mam dziwne wrażenie że w niektórych hostingach czas zatrzymał się w miejscu...

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

poszukaj i podeślij linka bo ja nie znalazłem ;) nawet pojedynczych,

a wątki na nasz temat są chyba na każdym większym forum

Ktoś mnie wołał ;)? slawus nie wywołuj wilka z lasu ;)

Obawiam się że to za duże ograniczenia choć samo konto jest faktycznie w powalająco niskiej cenie...może kiedyś skorzystam.

Prawdę mówiąc zastanawiam się nad wyborem szybki-serwer.pl lub hekko.pl - Ci drudzy chyba pewniejsi...nie mówiąc już o tym że za cenę ok. 69 zł mam jeszcze lepsze parametry niż w szybki-serwer.pl...no nic potestuję, poczekam z tydzień może jeszcze coś ciekawego się trafi.

ovh nie ma wbrew pozorom ostrych ograniczeń, te połączenia trudno na małych stronach przekroczyć, a baza też ok. Jak będziesz miał WP z taką bazą to znajdziesz lepszy hosting :)

Co do neteasy to nie bardzo rozumiem co masz na myśli? Pakiet 3/30 wychodzi u nich 90.59 PLN brutto za rok. Serwery mają w UK.

Bierz hekko, mają serwery w Polsce, co dla mnie jest ważnym argumentem ZA w porównaniu do szybki-serwer.

404.tf

tu nie chodzi bym udowadniał wam, że źli jesteście, nie

Ale jest więcej firm, którym można zaufać i nie ma 3 firm hostingowych na tych samych danych

jakie 3 firmy na tych samych danych?

Jak już to jedna firma a wiele marek - 7 dokładniej;)

Ktoś mnie wował wink.gif? slawus nie wywołuj wilka z lasu wink.gif

Fidma, jesteś/byłeś naszym klientem? chętnie poczytam Twoje zastrzeżenia :)

otwieram nowy wątek, jeżeli jest coś nie tak chcialbym wiedzieć, na pewno wyjdzie to na dobre i mnie i klientom

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

A livenet.pl ? Co macie do niego ?

Niezbyt drogi i bardzo dobry.

Nie wspominając już o dedykach u nich, które są prawie niezawodne.

Prawie :D

W Livenet kuleje support, a to jeden z priorytetów przy wyborze hostingu.

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

boo.pl - na testy może być, ale coś dużego sie nie oplaca

livenet - takie ceny za taka serwerki? nie ma sensu.

webd - dobre dla pokemonów.

Ostatnio wiele pochlebnych opini slysze o hekko, ale nie mam tam konta. Chyba sobie wykupię i przetestuje.

Ostatnio wiele pochlebnych opini slysze o hekko, ale nie mam tam konta. Chyba sobie wykupię i przetestuje.

No właśnie ja też a i ofertę cenową mają świetną - ja już się zdecydowałem na hekko.pl, czy będę mógł to polecić innym dowiem się za jakiś czas... :D

Dziękuję wszystkim za pomoc. Pozdr.

zoozool

to ty ten sam z wht i radiostacje?

coś czuję że nie odpowiesz..

Fidma,

napisałeś że wywołuję wilka z lasu.

Założyłem nowy wątek, i myślałem że się wypowiesz skoro ponoć " Cię wywołałem".

a tu nic:"(

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Fidma,

napisałeś że wywołuję wilka z lasu.

Założyłem nowy wątek, i myślałem że się wypowiesz skoro ponoć " Cię wywołałem".

a tu nic:"(

Już się na WHT rozpisałem swojego czasu :) Więcej zastrzeżeń póki co nie mam, na razie obserwuję jak Wam idzie.

404.tf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności