Skocz do zawartości

design-aukcji.pl

Karolajnana

Rekomendowane odpowiedzi

ja się skoncentruje na minusach dla równowagi :D

- zbędne elementy na stronie (strona ma realizować jakiś cel a nie być choinką)

- straszenie rejestracją i logowaniem nie należy do dobrych praktyk (czy to konieczne?)

- kod strony jest generalnie słaby ale zrób chociaż dobrą kolejność na początku i znaczniki meta

- dwa menu, trzeba połączyć albo jakoś lepiej je opisać

- bezsensowne przekierowanie na /news.php

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

Nie wiem czy tylko u mnie, ale nie pokazują mi się miniaturki w newsach. Podlinkuj logo do strony głównej. Do górnego poziomego menu dodałbym jakiś ładny hover. Wywal

<meta name='description' content=''>

<meta name='keywords' content=''>

albo uzupełnij. Dlaczego <map> i favicon jest przed doctype ? Ogólne wrażenie dobre, całość jest przejrzysta ale nic więcej....

logo-stat4seo-blue-small.png

ilgesu pokaż jakiś swój serwis z chęcią porównam z tym :)

Swoją drogą szału niema, nie lubię darmowych cmsów ale nie mam nic przeciwko ich wykorzystywaniu. Jak dla mnie trochę dziwnie wygląda, te kolory nie pasują. I tak jak wspomniał ilgesu jak chcesz zdobyć trochę klientów to zmień design na bardziej poważny.

Plusy:

- chęci do stworzenia tego

Minusy

- phpfusion

- skin

jesli chodzi o design to tworze wlasnie https://xpunx.pl, ale tam dużo roboty jeszcze oraz https://forum.xpunx.pl :) mozesz mojego bloga obczaić oseo.pl ;p

a o nic mi nie chodzi tylko nie ma nad czym piać zachwytów skoro wszystko na standardowych rozwiązaniach. Ja takie robię zaplecze.

Znacznie lepiej.

- Link w ramce "Losowy plik" prowadzi bezpośrednio do płatności.

- Generalnie przejrzyj i uporządkuj menu "Dodaj link" do poprawki.

Jakby ten serwis miał być przygotowany na duży ruch to też

bym marudził na silnik. Ale taka stronka to może stać i na jakiejś

prymitywnej samoróbce. Tym bardziej Php-Fusion da radę..

Skoro sama robisz te szablony to może jeszcze oferta tworzenia

"pod zamówienie- projekt prywatny".. Bo na tym co jest teraz to

chyba za dużo zarobić się nie da :)

iglesu: gdzie jest granica pomiędzy zapleczem, a zwykłym serwisem?

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

Nie uściślam co mam na myśli pod pojęciem zaplecze. Mówiąc, zaplecze to te serwisy będące nieco z boku. Wiadomo zapleczem moze byc nawet duzy serwis, jednak w tym konktekście w którym pisałem bardziej chodzilo mi o spam.

Mi się podoba grafika tzn logo (sama robiłaś?) i zgrana kolorystyka... prace (czyt. szablony) też ciekawe jak tak zerkałem. masz to czego mi brakuje czyli nazwijmy to przedszkolnie "zdolności plastyczne" :D hmmm może nawet czasem poprosiłbym Cię o małą pomoc w tworzeniu moich serwisów ;) i sugestie graficzne :P

Fakt że całość oparte na gotowych skryptach, ale nie każdy przecież musi umieć programować... i tworzyć całą funkcjonalność serwisu samemu... Widać, że się stara i coś robi dla siebie i to się liczy :)

Do poprawki:

Sprawdź literówki w tekście bo masz np "Bo czy nie każdy ma choć 1 zł na koncie swojego telefonu? :)" i brakuje pogrubionej n'ki więcej nie czytałem, ale warto dokładnie przeczytać wszystko raz jeszcze.

ilqlesu ten xpunx ładuje się wieczność ;)

Zależy od łącza, jak narazie grafika dużo zajmuje. Serwer nie muli, mi się strona ładuje w 2/3 sekundy przy dobrym laczu.

Narazie prace zawieszone ale wznowimy za niedługo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności