Skocz do zawartości

Czy robot google klika w 2 rodzaje linkow?

David23

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

Jest to moj pierwszy post na tym forum. Mam nadzieje ze ten post dodałem do dobrego działu.

Moj problem polega na tym bo ostatnio pozycjonuje nową stronę i dość długo z 1 miesiac czekam aż mi wujas google zaindexuje przynajmniej jedna podstronę. Zastanawiam się bo może przesto tak się indexuje, bo w treści strony miałem dużo linkow w znacznikach <a ...></a>które prowadziły do innych serwisów i przesto gdy robot wchodził na moja strone to pochwili przechodził do innej strony. Wczoraj wpadłem na pomysł zeby zamiast linków w znacznikach <a ...></a> dac normalny text typu https://www...... .

Informuje ze dodałem mape witryny do google.

I moje pytanie do was czy w zwykły text na stronie typu https://www.costam.pl może klikniac robot i przejsc do tej podstrony czy potrakuje to jako zwykły text ??

Pozdro

Jesli to jest durny post to delete it !

Robot google 'chodzi' tylko po linkach.

Duża ilość linków WYCHODZĄCYCH osłabia pozycje strony ale nie do tego stopnia żeby google nie indeksowało (no chyba, że jakieś skrajne przypadki farm linków, sam nie wiem).

Wrzuć sobie w stopke na PiO, zdobądź jakiś mocny link i powinno google złapać. Możesz też delikatnie linkować z np. e-weblink jak masz pkt, tylko dla nowej domeny nie przesadź. Linkuj głęboko po +/- 500pkt.

logo-stat4seo-blue-small.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności