Skocz do zawartości

Budowanie społeczności forum

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Podaj mi nazwe forum w necie na którym jeszcze nie spamowałeś.
Ja Ci moge podać ;] Nie było go jeszcze na moim forum akwarystycznym ale to pewnie dlatego że tematyka nie ta ;)
Do Adminów: Płace 100 PLN za każdy dzień bana dla tego gościa...
3k miesięcznie ;) ładna pensja ;D Rozumiem że mówimy o kwocie netto ;P
mardaq reklamuj na znanych forach w działach "Reklama stron WWW" itp. Zdobędziesz tym wielu userów. Naprawdę....

markes01, przede wszystkim zanim napisze się temat w takowym dziale czyta się regulaminy. Bo w przeciwnym wypadku brane jest to jako spam, ja u siebie stworzyłem takowy dział od 25 postów. Dlaczego? Po to aby ktoś nie rejestrował mi się na forum tylko po to aby dać reklamę i tyle.

[offtopic]

Powiem wam że markes01 jest pomysłowy ;P Zaczął wpisywać w dziale powitań do każdego tematu tą sama treść czyli "Witam i życzę miłego pisania... :) " nawet w jednym dodał "Pisz dużo i z sensem ;P" choć jego posty nie były zbyt "sensowne" jednak to już nie o to chodzi, najlepsze że po kilku postach zorientował się że w tym dziale posty nie są zliczane więc przeszedł do ataku na inne działy... Tyle że o jego postach już się nie będę wypowiadał ;)

[/offtopic]

Powiem krótko SPAMEROM mówimy STOP ;)

Jeżeli chodzi o mailing to nigdy nie korzystałem z takiej formy reklamy tyle że to z przyczyn czysto etycznych, niestety sam nie lubię gdy ktoś wysyła mi spam na pocztę dlatego też sam takowego nie rozsyłam anie nie kupuje ;)

mardag, ja Ci przede wszystkim radzę skoncentrować się na traficu czyli pozycjonowanie, toplisty, wymiana bannerowa. Na pewno jakieś osoby z Twojego forum prędzej czy później będą zajmować się branżą "internetową" o ile już się nie zajmują dlatego też powinieneś kształtować wizerunek forum od samego początku ;) Wiadomo żaden webmaster nie lubi spamu ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności