Skocz do zawartości

Jak pozycjonować - to w Polsce !

LCN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

NO nie powiem kolejna dyskusja o SWL ;)

Wtrącę swoje 5 zł , Przedewszyskich należy się umieć posługiwać SWL , każdy jest inny i inaczej wbrew pozorom działa, a najlepiej i najbezpieczniej używać ewelbinka do dopalenia strony po uprzednim wy pozycjonowaniu linkami stałymi np z precli lub innego systemu wymiany stałych linków.

Z SWL jest jeden fajny myk, jeżeli posiadamy klienta nie pewnego który po miesiącu lub nawet trzech powie olewam odchodzi i nie chcemy żeby na naszej pracy ktoś inny zbijał śmietankę to właśnie tu są idealne SWL, ładujemy na początek jeden stały a potem ewelibnka, jeżeli klient odchodzi to zdejmujemy linki.

Marketing internetowy dla firm

wszyscy tak gadaja o swl ze to nie dobre,zle itp,wiekszosc z was i tak w znacznej mierze opiera sie na systemach....wiec kompletnie nie rozumiem wypowiedzi niektorych osob.

nie wiem jak inni, ale ja nigdzie nie napisałem, że złe, że be, napisałem, że pozycjonowanie to nie same SWL, Ci co opierają sie wyłacznie, lub w znacznej mierze, sa uzaleznieni od systemów, jak jakis pada, to mają problem

tak na marginesie, jezeli chodzi o mnie to w jednym dniu mogły by paść wszystkie SWL'e, nawet bym tego nie zauwazył ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

LCN - widzę, że zbytnio nie masz pojęcia, co mają w innych krajach. Rzuć okiem na USA/Anglię to dopiero zobaczysz ile tam jest narzędzi do pozycjonowania ;)

Ale fakt jest taki, że faktycznie, coś tam cienko jest z SWL. U nas jest mała konkurencja i można powybierać sobie w SWL, a tam jakoś to się nie przyjęło na taką skalę jak u nas.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

jak jakis pada

Jak do tej pory nie odnotowałem upadku żadnego systemu, chyba że chodzi o pady serwerów na których stoją.

Chyba że coś przespałem ;)

nie wiem czy jakis upadł (napewno parę upadło zanim powstało :) - ale nie o te chodzi)

nie interesuję się SWL na tyle by sledzić ich historię, twierdzę natomiast, że jak jakiś pada to osoby, które na nim sie wyłacznie wspierały maja problem ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

jak jakis pada

Jak do tej pory nie odnotowałem upadku żadnego systemu, chyba że chodzi o pady serwerów na których stoją.

Chyba że coś przespałem :)

przespałeś linkora ;)

na zachodzie jest 5x wiecej przydatnych narzedzi niż w PL no i programów do SEO też jest bez liku.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

hmmm... szukalem na zachodzie czegos, pytalem na forach DP a oni tam twierdza, ze nie uznaja systemow bo to jest badziew - wg. nich - ja nie wiem czy akurat do dyskusji przylaczyli sie nieswiadomi, czy uposledzeni ale faktem jest, ze nie wiem jak oni sie pozycjonuja bez SWL. Z tego co czytalem to u nich seo = zaplacic x kasy za platne katalogi i drugie tyle za kupowanie linkow, jak dla mnie - bez sensu. Uwazam, ze to prawda, ze w pl sie fajnie pozycjonuje.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Intru prawda....dlatego tam o dziwo da sie wbic na niby trudne frazy.....

Uwazam ze SWL to ponad połowa pozycjonowana,zaplecze unikalne tez pomaga...ale chyba jest zbytnio przereklamowane,presele za jakis czas beda jak qlweby...

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

Tak to tylko w Erze :)

no i SWL ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności