Skocz do zawartości

Dedyki OVH

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

Czy zawsze tak utrudniali współpracę i sobie i klientom ?

Zauważyłem, że w nowej ofercie są dużo mocniejsze serwery w dużo niższych cenach, niż mój obecny.....

Okazuje się, że nie obniżą mi ceny na starucha. Muszę wykupić nowy i zrezygnować ze starego.

Oczywiście problematyczna staje się migracja danych.....trzeba trochę czasu poświęcić na to.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

A jak kupujesz samochód i za rok wchodzi nowszy model to również oczekujesz iż Ci bezpłatnie wymienią na nowy?

a co ma piernik do wiatraka ???

Dali by niższą cenę, to zatrzymał bym tego starucha. A tak to zrezygnuję i wezmę taniej nowego i lepszego - dla nich strata kasy, dla mnie trochę czasu.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

To może inaczej. Jak kupisz sobie kompa, to po roku chcesz zwrotu pieniędzy, bo ten sam model jest dużo tańszy?

no przecież oddam im , niech se wsadzą w d...... starucha.

i wezmę lepszego taniej....

naprawdę nie rozumiem o co Wam chodzi.

M

Po co więc tworzysz problem?

problem w tym, że przy takiej zmianie oni stracą, bo oddam im starucha, którego już nie mają w ofercie i ja stracę trochę czasu na przenosiny. Później dzięki temu, że wezmę nową, większą maszynę zaoszczędzę prawie 200 zeta netto !!

Dali by jakiś rabat, to używałbym dalej szrota i nie musiałbym robić migracji. Czy to tak trudno zrozumieć ?

M

Nowe serwery zużywają dużo mniej energii niż stare. Normalną rzeczą jest, że nie zrobią Ci obniżki na bardziej energożerny serwer.

ooo i to jest bardzo słuszna koncepcja !!

a tak swoją drogą, to przynajmniej oferują to IP Fail-over, to chyba przepięcie będzie mniej bolesne.

M

@mkr trochę zakęciłeś kolegę :)

w słoiczek . :)

a tak serio, to robił ktoś taką migrację przez to IP fail-over ? mam jeszcze kilka dni na przygotowanie sie.

M

Powiem wam że te wszystkie promocje na dedyki robione są mi na złość xD tydzień temu gdy szukałem dedyka to nie było promocji :) Gdy już mam to jest bardoz ładna oferta ;P Zero sprawiedliwości :)

A właściwie po co są w niektórych serwerach karty 1Gb/s jak i tak aby mieć nolimit nie wolno przekroczyć 101Mb/s xD

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności