Skocz do zawartości

Dedyki OVH

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem wam że te wszystkie promocje na dedyki robione są mi na złość xD tydzień temu gdy szukałem dedyka to nie było promocji wink.gif Gdy już mam to jest bardoz ładna oferta ;P Zero sprawiedliwości biggrin.gif

A co za problem przenieść się do OVH?

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Nie, żeby nie można było przekroczyć... Zresztą na forum ovh wszystko masz opisane

Czytałem, ale tam jakoś nie po ludzku. Jak przekroczysz, to jakiś monitoring czy coś włączają.

Wolę, jak takie sprawy ktoś łopatologicznie objaśni i w ofercie napisze wyraźnie co mogę a czego nie.

Ale z tego co zrozumiałem to mogę to przekroczyć tylko będzie bez priorytetu. Ciekawe tylko czy dobrze skumałem.

CrashXT, nie lubię przeprowadzek :) Aktualnie serwer który mam w Livenet.pl nie jest zły :) I cena też przystępna więc nie ma sensu bawić się w przenoszenie danych ;)

No ale to i tak nie zmienia faktu że gdybym teraz miał kupować serwer to powiedzmy miałbym wiesze pole manewru ;)

Ta oferta jest "fajna": https://www.ovh.pl/produkty/kimsufi.xml :)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

To może inaczej. Jak kupisz sobie kompa, to po roku chcesz zwrotu pieniędzy, bo ten sam model jest dużo tańszy?

no przecież oddam im , niech se wsadzą w d...... starucha.

i wezmę lepszego taniej....

naprawdę nie rozumiem o co Wam chodzi.

M

To my nie rozumiemy o co Tobie chodzi. Przecież poprzednicy podali dokładnie analogiczną historię do Twojej więc nie marudź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności