Skocz do zawartości

Jak podlinkowujecie swój spam

Odoakr

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Szukałem odpowiedzi, ale nie znalazłem satysfakcjomującej

Jak ktoś z Was stworzy spamerska stronę (śmieci dla G) to jak ją podlinkowujecie - tylko z zaplecza, czy też z jakiś katalogów i precli (niemoderowanych/moderowanych)

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
jeszcze tylko doorway-e i full wypas

:) A myślisz że w peakclick jak zarabiam? tylko doorway generowane autorskim skryptem na zagraniczne frazy, inaczej możesz zapomnieć o dobrych zarobkach w PC. Umieścisz reklame PC kontekstową na stronie i czekać aż ktoś kliknie, pff szkoda czasu. Jeżeli chcesz zarabiać w PC ich reklamą kontekstową to od razu zmień branże, no chyba że masz bardzo rozbudowany anglojęzyczny serwis o tematyce która w PC jest dobrze płatna i masz bardzo duży traffic.

Spam indeksuje nie swoim spamem. Najlepiej katalogi. Czasami można przylinkować z jakiegoś zaplecza ale nie łącze spamów w całość nie ma sensu :P No i oczywiście swl, ale to w malutkim stopniu, ponieważ staram sie go ograniczac do minimum przy pozycjonowaniu ;)

Ja spamu do zarabiania na nim np. PC lub sprzedaż trafficu.

Do SWL i linkowania katalogi ;)

O SWL mam na razie nikłe pojęcie (wiem do czego służy, ale bez szczegółów)

Jeszcze nie czytałem o PC - może w skrócie napiszesz z czym to się je?

Sprzedaż traficu? Wybacz, że pewnie pytam o podstawy, ale jak już się rzekło w odpowiedzi dla nowego, to podrzuć link do wartościowego tematu:)

no właśnie o to mi chodziło RemikP.

remik09 chodzi o peakclick :)

Takiego spama linkujesz z GB(Guestbook'ów) for i blogów

Dokładnie, do tego komentarze w jportal, joomla w wielu miejscach można, wszędzie tam gdzie użytkownik może coś dodać.

na które później robisz redirecta np. do find.fm.

Można tutaj kierować albo zrobić spama 200K niższowych fraz, zaindeksować i zrobić redirecta ale na stronę osoby która zapłaci za traffic. Najłatwiej jest uzyskać traffic polski :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności