Skocz do zawartości

Jak podlinkowujecie swój spam

Odoakr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A normalnie na zachodnie frazy go uzyskam to nie problem niczym się nie różni od uzyskiwania polskiego, poza tym że keywordy w innym języku i tekst.

Do PC traffic polski się nie przydaje.

Do PC nie przyda się ale do sprzedaży polskim serwisom na pewno, kupują go np portale z erotyką, dużo tego jest :) Oczywiście trzeba pamiętać że każda podstron = jeden keyword musi być bardzo dobrze zoptymalizowana pod dany keyword. W stopce masz przykład z forum webmasterkim :) tyle że tekst zamiast pl jest eng i bez redirecta, przejrzyj sobie kod i zobacz jak to powinno wyglądać. Oczywiście traffic musi być dobrze stargetowany, wtedy nie dość że zarobisz za traffic to jeszcze za rejestracje etc... niema sensu wysyłać na portal erotyczny trafficu z np, keywordów o programach komputerowych. Zasada jest prosta jeżeli chcesz się w to bawić, musisz potrafić programować i pisać własny soft do tego, skorzystać z darmowych lub mieć gruby portfel na soft.

Co do tematu linkować można z :

- ksiąg gości

- katalogów, dmozów, opisów gg etc..

- własnego zaplecza

- SWL

- komentarzy wordpressa

- scuttl

- for internetowych

To tylko kilka, a jest możliwości bardzo dużo.

Ze scuttle możesz zrobić tak że przez dodawarke dodajesz wpis jeden + 100 tagów, i tak z każdym wpisem, ja mam bazę 2.3mln słów do tego policz każdy wpis to site może być spory, treść do wpisów możesz generować jakimś generatorem tekstu a zamiast linku wychodzącego podać link do jakiegoś tagu wewnątrz scuttle.

ExPloiT dlaczego w tym forum webmasterskim masz treść eng a polskie keywordy? Myślałem że chodzi o to żeby zrobić normalny content po angielsku i nafaszerować go wartościowymi keywordami też angielskimi.

GIMP Fajna grafika i to za darmo: gimp typography effect, gimp snow effect, glass org gimp

To się przykład nazywa fakt że nie fortunny ale nie o to chodzi.

równie dobrze może być tak

120 tramadol cod

And a real lace cap, relics of 120 tramadol cod might have suggested to an you in a minute " "Do you know to whom you are.Nestled in its sheltering arms aeroplanes to Beersheba were night as soldiers of the parents From his early boyhood he.Officer with a letter to the 120 TRAMADOL COD gutenberg-tm collection will college at Beirut Medical supplies, such as they.A French warship approached spray The sunny air such unobtainable even by those who.Weapons, but had distributed gravel walks or coach sweep, lie And though no gaily painted broke the quiet of the little used again this year To make this Oriental dream a.Permit changed for the trip on taking out-of-the-way paths to put up with all kinds of lounging gait, And.Of reviving the spirit of the divergent paths Which scar and, passing along the.Blood alone The young soldier had hunted were, had been taken from the.The ground, and the old men of him and found, to his horror, illusion But when his mother assures officer with a letter to the.Again Happy if bustling chum, 120 tramadol cod soon One evening shortly after her.Sleepless and desperate on the 120 tramadol cod to Jerusalem, where I.

xTutorials bo to tylko przykład, prawidłowo powinno być polski keyword + polski tekst, tak samo z eng, angielski keyword + angielski content etc... Zmieniłem tekst z eng na polski teraz jest dobrze.

Myślałem że chodzi o to żeby zrobić normalny content po angielsku i nafaszerować go wartościowymi keywordami też angielskimi.

nie zapomnij że niema tam być nawalone więcej słów kluczowych niż normalnego tekstu.

hehehe nie planowałem zrobić jednego wielkiego stronga na cały artykuł :)

Jak już masz taki artykuł. Zakładam że powstał z jakiegoś generatora treści i nafaszerowałeś go słowami to robisz redirecta. Tylko z tego co wiem google wywala strony z redirectem. W takim razie wstawiasz jakiś javascript przekierowujący?

GIMP Fajna grafika i to za darmo: gimp typography effect, gimp snow effect, glass org gimp

Zakładam że powstał z jakiegoś generatora treści i nafaszerowałeś go słowami to robisz redirecta

Dokładnie

W takim razie wstawiasz jakiś javascript przekierowujący?

Przekierowanie jest zakodowane google go nie odczyta, zwykłe przekierowania tak ale nie zakodowane. Stosuje je od 2 miesięcy i spam który go używa trzyma się bardzo dobrze. W takiej budowie jak jest teraz ten plik z forum webmasterskim został zaindeksowany 2 godziny po jego z pingowaniu

sprawdź to biggrin.gif sam zobaczysz jakie będzie efekt tego wink.gif

To do mnie bo nie rozumiem.

Tak do Ciebie, chodzi mi o to że masz sobie to sprawdzić a sam zobaczysz jaki będzie efekt tegow

Wsunę się do tematu. Czy np: wpis z katalogu stron, księgi gości itd. linkujecie np: adderem?

Niema potrzeby :) Co do addera nie używam go, a jak już mam spam na którym mi zależy żeby szybko się zaindeksował to w ruch idzie wszystko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności