Skocz do zawartości

Nowy Program Partnerski

Kronolus

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystkie należności zostały i są wypłacane w Programie Partnerskim GoD. Jaki miałbym interes z nie wypłacania pieniędzy? Przecież zasada jest prosta: wydawca daje potencjał reklamowy, a reklamodawca płaci prowizję. Gdybym nie wypłacał należności to nie miałbym wydawców. Pewnie pomyliło Ci się z grami VS Online i Klik Online, tam owszem nie wypłacałem pieniędzy, ponieważ gracze oszukiwali tj. kupowali boty na Allegro i wygrywali każdy pojedynek. Największe serwisy, z którymi współpracuje to m.in. wp.pl, cda.pl, instalki.pl, pobieralnia.pl, p2p.info.pl i inne, najczęściej są to strony o tematyce "programy".

Dostałem kilka wypłat z PP GoD, skuteczność reklamy raczej nie jest wybitna, ale ta jak wiadomo zależy od tematyki serwisu. Serwis na którym to reklamowałem nie był stroną z programami, a na takich stronach jest pewnie dużo lepiej. Co do uczciwości organizatora PP nie mogę mieć zastrzeżeń

@ExPloiT

To może podziel się nazwami tych programów :)

Wiesz co nawet nie wiem, tam bardzo często zerowali statystyki (oczywiście oprócz zarobków), a teraz w ogóle weszła nowa wersja programu i panelu administracyjnego. Nie chcę Cię okłamać, ale ale wydaje mi się że jedna na kilkanaście osób które pobrały program wysyłały SMS. Oczywiście relacja osób które weszły na stronę partnerską / wysłane SMSy była gorsza - ale ile to nie pamiętam.

• 2 miesiące temu...

Witam !

Generalnie rzecz ujmując zyski z programu są całkiem zadowalające, bynajmniej w wypadku witryn targetowych.

Mam tylko jedno zastrzeżenie, mianowicie kontakt z adminem (Kronolusem) jest stosunkowo ograniczony, w pewnych kwestiach chciałbym chwilę porozmawiać, a z jego strony niestety czas jest stosunkowo ograniczony.

Stąd moje pytanie, czy jest jakiś kontakt.. czy to mailowy, czy telefoniczny, pod którym można zasięgnąć głębszych informacji/ negocjować stawki itp. ?

Pozdrawiam.

PROSZĘ WSZYSTKICH KONTRAHENTÓW O KONTAKT TYLKO I WYŁĄCZNIE EMAIL: przemek[malpka]rejf[kropka]org

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności