Skocz do zawartości

Nowy Program Partnerski

Kronolus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jak tutaj płacą ? Za co ? Myślę u siebie zrobić motyw z " Pobieraj szybciej i więcej! " tylko nie wiem dokładnie za co będą płacić. Za UU ? Czy za pobrania programu ? Czy może za kliknięcia w " Pobieraj szybciej i więcej! " ??

Czekam na odpowiedź.

Pozdrawiam

SluchajMp3.pl

Witam.

Jak tutaj płacą ? Za co ? Myślę u siebie zrobić motyw z " Pobieraj szybciej i więcej! " tylko nie wiem dokładnie za co będą płacić. Za UU ? Czy za pobrania programu ? Czy może za kliknięcia w " Pobieraj szybciej i więcej! " ??

Czekam na odpowiedź.

Pozdrawiam

SluchajMp3.pl

Naprawdę jest aż tak ciężko sprawdzić w regulamine programu??

Wszystko napisane i to nawet na czerwono.

• 2 miesiące temu...
  • 2 lata później...

Ja ogólnie polecam ten program sporo zarobiłem na nim i są wypłacalni w 100% od ponad 2 lat

Jak nie masz Działalności gospodarczej to umowa o dzieło

Finanse bez tajemnic. Nie masz rachunku bankowego? Tylko najlepsze konta osobiste dla ciebie lub konto firmowe jeśli prowadzisz działalność gospodarczą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności