Skocz do zawartości

Chyba raporcik się należy...

bardyt

Rekomendowane odpowiedzi

Nie che tu nikogo bronic ani stawać po czyjeś stronie, ale załóżmy ze twórca tej strony nie zna tak dobrze zasad adsens. Wiem powinien znac, ale jak nie zna i zrobił to nieświadomie to czy nie lepiej napisać do niego i poinformować o tym a jak nie pomoże to dopiero zgłaszać czy kapować jak kto woli??

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jak chcesz to zglaszac to zglos sobie to nie rozumiem po co to pisac na forum

jedyny powod jaki mi przychodzi do glowy to to ze wyswietlaja sie tam twoje reklamy... ale oczywiscie to nie ten powod bo na 99,9% jest to strona twojej konkurencji

• 2 tygodnie później...

google nic sobie z tego nie zrobiło :] ? e-mail poszedł z 2 tygodnie temu prawie ... a reklamy jak były tak są, usuną je czy nie ? bo jak nie to wychodzi na to, że sami się nie pilnują z regulaminem, na dodatek jeszcze odpisali, że dziękują za e-mail ale nie znaleźli nic takiego na stronie, jak to przecież widać na pierwszy rzut oka ;]

takie sprawy to tylko do b. ministra sprawiedliwości pana Z. :(

myślisz ze google zwraca uwage na te zgłoszenia?? jakby mieli przemielić xx czy xxx tysięcy zgłoszeń dziennie to musieliby zatrudnić sporo wiecej ludu.

ja też zglosiłem pare razy rożne strony takie co przeginały pałe juz kompletnie i tez nic, zero efektu

125x125_2.jpg

na dodatek jeszcze odpisali, że dziękują za e-mail ale nie znaleźli nic takiego na stronie, jak to przecież widać na pierwszy rzut oka ;]

Hoho, to ewenement jest jakiś, bo mi nigdy nie odpisują na zgłoszenia ... (poza automatyczną odpowiedzią oczywiście)

to może te wszystkie bany co lecą, gugiel losowo przydziela, żeby postraszyć adsensowców :) Ja raz zgłosiłem stronę na której był tekst rodem z karita$u, żeby lud klikał. Dostałem nawet jakieś potierdzonko, że przekazali wiadomość do speców (bodajże z nasa, ale nie pamiętam już). Strona chulała wiele miesięcy. Gdybym jeszcze pamiętał jej adres...

ekhmm ... czy tylko mnie się layout rozjeżdża na tej pierwszej stronie? (opera)

A co do takiego umieszczania reklam to rozumiem że może to naruszać nasze interesy, ale żeby się na PiO chwalić kapowaniem pfff...

Studio Moments - Nowoczesny Film i Fotografia Ślubna.

Jeśli potrzebujesz fotografa ślubnego lub kamerzysty na ślub i wesele w Krakowie lub Warszawie.

Takie działania celują przede wszystkim w wydawców Adwords, którzy otrzymują zmniejszoną konwersję.

Sprzedam vouchery Google Adwords o nominale 75 Euro (250 - 260 PLN)

w cenie 35 PLN/szt!

Data ważności voucherów: 30 Sierpień 2008

Kontakt: PW, lub luber.michal@gmail.com

Dlaczego google nie zwraca uwagi na Wasze poszczególne raporty? Moim zdaniem nie przegląda każdego raportu, ale patrzy ile ma raportów na daną stronę. Przecież konkurencja z czystej złośliwości złożyć raport na 'dobrą stronę'. Więc po prostu czekają aż więcej osób im zgłasza na daną stronę albo jakoś tak i wtedy ją sprawdzają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności