Skocz do zawartości

no to będzie ban... :(

www.linux-disc.com

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...

ekhm...

witam po pewnej przerwie,

w związku z zarzutami z poprzednich postów, uprzejmie informuję, że zarzut naruszenia przeze mnie licencji post-nuke jest bezpodstawny

znam treść licencji, wbrew powyższym opiniom,

poza tym, licencja licencji nie równa

dwie sprawy:

1. nie naruszam licencji post-nuke, dowód- treść licencji oraz omówienia na portalu post-nuke.pl:

https://www.post-nuke.pl/PNphpBB2-viewtopic...t-licencja.html

https://www.post-nuke.pl/index.php?name=PNp...stopka&start=15

usuwać nie wolno meta "generator" - nie usunąłem tego

2. rzeczywiście, w post-nuke nie można wszystkiego, źle się wyraziłem, miałem na myśli tylko i wyłącznie możliwość usunięcia stopki i logo - czyli wszystkiego, co widzą użytkownicy, a co wskazuje, że autorami post-nuke jest firma prowadząca postnuke.com

wprowadziłem Was w błąd,

rzeczywiście w kodzie źródłowym strony musi (zgodnie z licencją) pozostać jeden element: znacznik meta generator, zawierający numer wersji i nazwę portalu,

poza tym wszelkie zmiany są dopuszczalne

więc: KAJAM SIĘ przed Wami, na podstawie gpl nie można wszystkiego, ALE Z DRUGIEJ STRONY: nie naruszyłem licencji post-nuke

więc nie fikać mi tu, bo wylutuję!

Pozdrawiam

Kors4r

Linux Portal | Mandriva Linux - news

• 2 miesiące temu...
"no to będzie ban... :rotfl:"? :D))

no jednak nie było bana, nawet nie anulowali tych kliknięć z mojego konta :)

nie wiem co o tym sądzić - potraktowali mnie łagodnie, bo to ja temat wywołałem, a reklamodawca nie zorientował się (bo pewnie nie ma sposobu na sprawdzenie tego)?

a może poprostu nie mają interesu w anulowaniu kliknięć błędnych, za które przecież te zainkasowali?

tak, czy siak, jestem w adsense nadal (ale spokojny będę dopiero po pierwszej wypłacie :) )

Pozdrawiam

Kors4r

Linux Portal | Mandriva Linux - news

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności