Skocz do zawartości

Częste skoki pozycji na google od paru dni

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Zaobserwowałem znaczące zmiany w pozycjach w google niby nic ale zmiany pozycji odbywają sie parę razy dziennie i są znaczące zarówno w frazach hard core jak i niszowych czy widzicie coś podobnego u siebie ?

Ciekawe czy ma to coś wspólnego z spadającym SITE ?

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak, widać skoki już od prawie miesiąca. Czasem nawet wyścigną mnie "stronki" na darmowych blogach typu abc.blog.onet.pl - a to już nie jest śmieszne. :D

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Ciekawe czy ma to coś wspólnego z spadającym SITE ?

Skoków specjalnych nie widzę, ale hardcore mam na silnych stałych linkach więc co ma się ruszać.

Czy ma coś wspólnego z site? Musi mieć. Moim zdaniem google rezygnuje z SI na rzecz zupełnego wyindekowania niektórych stron. Ale to tylko moje przypuszczenie. Zobaczymy.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Skoki są i w moim przypadku dotyczą ściśle określonej grupy stron. Wygląda to tak, że jednego dnia jest top5-top3 a drugiego lekki wypad poza top10 i tak w kółko. A czy spadający site ma wpływ? Generalnie na serpy mieć musi i powoli chyba będziemy świadkami efektów spadku site właśnie teraz. Największe spadki site miały miejsce ok 2 tygodnie temu, więc te linki, które były na podstronach wywalonych z indeksu teraz dadzą o sobie znać i pewnie będą spadki w serp'ach.

U mnie również skacze :/ już chyba tak z dobry tydzień. Na dodatek site niektórych moich stron spadł o połowę. Mam nadzieje, ze to minie :D Jakoś te wyindeksowywanie mi źle pachnie ;d

Pozdrawiam Maritos

Lustra magazynowe - Firma "Szymkowiak" - lustra przemyslowe

sklep-nurkowy.png

Na dodatek site niektórych moich stron spadł o połowę. Mam nadzieje, ze to minie :D

żeby tylko o połowę :) w pewnym swl w ostatnim czasie liczba punktów poleciała mi o dobre 60-70% i leci nadal, choć tempo jest mniejsze (już nie ma co spadać ;) ). Pewnie minie, jak zawsze...

Dokładnie tak jak, któryś z przedmówców zauważył, moim zdaniem róznice te wynikają z różnic na różnych DC

dla mocno podlinkowanej strony (od kilku miesiecy stabilnej w wynikach) - roznice sa miedzy TOP 1 a TOP 5, na niektórych DC sa straszne zawirowania jesli chodzi o ilosc site, niektore DC wydaje mi sie, ze nie sa od dluzszego czasu aktualizowane (zarowno site jak i serpy)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności