Skocz do zawartości

Najnowsze trendy pozycjonowanie i optymalizacja, szukam materiałów..

julu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, szukam informacji na temat najnowszych 'trendów/praktyk' stosowanych przy pozycjonowaniu. Chodzi mi o konkretne linki do stron. Macie wiedze, macie doświadczenie i zapewne znacie blogi praktyków, na których moge trochę poczytać, książki mam ale książki są już stare i niemodne w tym temacie :)

Potrzebuje wiedzy do pracy magisterskiej, a że czas goni to proszę o pomoc, a skupić się chcę własnie na przyszłości SEO bo historie mniej więcej znam i potrafię opisać..

Główne tematy jakie mnie interesują to:

Podejście do budowy zaplecza, najnowsze narzędzia wspomagające proces, informacje i dowody na to że proces jest potrzebny i ważny... i wszystko co wam przyjdzie do głowy.

Myślę, że wielu z was doskonale wie jakie tematy warto poruszyć w takiej pracy i mam nadzieję, że chociaż kilka osób zdoła mi pomóc :D Bardzo was o to proszę i pozdrawiam.

termin pracy oddania na już właściwie (koniec maja) :D wiem że zaraz mnie zganicie za to że z takim podejściem nie napisze o tym dobrej pracy itp itd ale myślę że nie będzie źle bo mam to pukładane, a szukam dodatkowej wiedzy, przecież nie będe pisał tylko o tym co w książkach można znaleźć już od kilku lat..

troche wiedzy tajemnej i nowego spojrzenia na temat by się przydało, bo jest dośc oryginalny jeżeli chodzi o moją uczelnię, więc może być ciekawie

Napisz też o SWL, w ramach urozmaicenia pracy mógłbyś np. zrobić wywiad z Xann'em :D

Wg. mnie warto też poświęcić jeden dział Google (jego historia, jak działa itp.) i poruszyć tutaj relacje Google vs. pozycjonerzy.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności