Skocz do zawartości

Spadek PR=0

Magico

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Strona jest na sieci 1 miesiąc.

Dodałem stronę ok 80-100 katalogów, strona jest zgodna ze standardami.

Jakieś 2 tyg. temu PR=2, po wpisaniu hasła strona była na 4 stronie w Google.

Jakiś tydzień temu Google wskazywało przez 1 dzień ze nie ma strony w statystyce - narzędzie dla webmasterów.

Mimo że poprzez adres www.sklepsmyka.pl widziałem ją w Google.

Teraz sprawdzam popularność linku: Link Popularity Checker, pokazuje mi wszędzie 0? podobnie jest z Page Rankiem.

Co prawda stronę dodałem do katalogów za szybko bo w tydzień 100 katalogów (błąd).

Teraz już na hasło nie ma jej nawet w 43 stronach w Google.

Czy strona tylko na początku podskoczyła dzięki FSB?

Proszę o rady?

Pozdrawiam Magico.

Jedne z pierwszych w Polsce, doradztwo podatkowe za pośrednictwem poczty elektronicznej.

Robisz cos jeszcze ze stroną czy tylko raz dodałes? Jak tylko raz do 100 to proponuje dział dla początkujących :D

Dodaję stronę do katalogów dalej tylko w z mniejszym parciem na ilość katalogów 3-5 katalogów dziennie.

Dlatego post umieściłem w dziale początkujący.

Jedne z pierwszych w Polsce, doradztwo podatkowe za pośrednictwem poczty elektronicznej.

FSB trwa okolo 3 miesięcy. Ja bym zwiększyl ilosc do 10 moze nawet 15, a co do PR to chyba jest uaktualniane co okolo 3 miesiące i może program, w którym sprawdzales pokazywal 2 a teraz sprawdzas w innym i pokazuje 0 lub wpisywales z lub bez www.

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności