Skocz do zawartości

Algorytm Google

lubster

Rekomendowane odpowiedzi

zupełnie z czystej ciekawości, chciałbym się zapytać czy Google w końcu ujawniło jakąś wersję swojego algorytmu obliczającego pozycję dla strony w wynikach wyszukiwania? Chodzi mi nawet o jakąś starą, pierwotną wersje, bo domyślam się, że aktualnej nie ujawnią :D aczkolwiek kiedyś gdzieś czytałem, że stary algorytm ma być jawny, googlowałem, szukałem na kiepskich forach i nic, więc pytam tutaj, z góry dzięki za jakieś konstruktywne posty

whole time long, until I lyricly rockin Babylon

Chodzą słuchy że Darkon ma na dysku cały algorytm. :P

A tak na poważnie, firma, która opracowała dobre i unikalne rozwiązania strzeże swoich tajemnic. Szukam choćby jednego powodu dla którego Google chciałby udostępnić swoje algorytmy światu i po dłuższym zastanowieniu nie przychodzi mi nic do głowy.

zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum...

Chodzą słuchy że Darkon ma na dysku cały algorytm. :P

Ja slyszałem, że zna na pamięć...

A co do tematu: nie słyszałem, aby Google cokolwiek i kiedykolwiek udostępniło jeżeli chodzi o swój algorytm. ;-)

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Gdzieś w necie są dostępne patenty Googla dot. ich algo, ale wynika z nich tyle co z pierwszego lepszego kursu pozycjonowania :P. Ogólnie liczy się trochę doświadczenia - widzisz co działa itp. + zawsze przydaje się odrobina logicznego myślenia ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności