Skocz do zawartości

system wymiany linków

maciechan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

powoli zaczynam pozycjonować swoją stronę. Na początek wrzucam linki do katalogów i na fora.

Myślałem o systemach wymiany linków. Czytałem, że musze umieścić na swojej stronie inne linki - ale ja innych nie chce więc czy system wymiany linków jest dla mnie?

Prowadzę strone firmową i nie chce obcych linków.

Masz 1 stronę z tego co czytam więc kup 1 domenę, postaw 5 subdomen, a na nich zamieścisz np: presell page, qlweb, opisy gg lub inne pierdoły i będziesz mieć punkty po okresie 1 miesiąca jak ładnie podlinkujesz. Systemy wymiany linków, które polecam to seo i e-weblink.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Postaw kilka stron pod systemy, i mniej więcej o nie dbaj ;>

chodzi o to, że musze przygotować jakieś strony pod systemy wymiany linków aby złapać punktu i potem wykorzystać je do promocji właściwej strony?

Tak. O to chodzi.

Możesz też kupić punkty. Zakładasz konto w systemie, kupujesz punkty i wtedy Twoje konto w systemie zostanie zasilone tymi punktami. Punkty sprzedawane są na okres 1 miesiąca zazwyczaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności