Skocz do zawartości

Małe pytanie o płatność.

Necro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Uzbierałem na koncie do dziś ponad 413$.

I jak dziś wpisze pin to czy w maju będzie już kasa na koncie w mbanku?

Aha i jeszcze jedno pytanie, konto jest zarejestrowane na mojego ojczyma, tak jak z płatnościami dane dałem na niego, ale zaś konto jest moje. Czy normalnie dostane kase??

Pozdrawiam i Proszę o odpowiedź.

A konto jest juz w 100% gotowe? W sensie, np. numer konta czy zostal juz zweryfikowany (wyslali Ci jakas drobna kwote itp.)? Czy jak sie zalogujesz na konto to masz jakies komunikaty na czerwono? Jesli wpisales PIN, zweryfikowales konto, wypelniles deklaracje podatkowe, to kase dostaniesz pod koniec maja (kwota z 30 kwietnia).

Witaj Hooli raczej już wszystko jest zrobione.

A wyskakuje mi:

PORADA

Jeśli masz pytania dotyczące płatności, prosimy o sprawdzenie sekcji Płatności w naszym Centrum pomocy: Dowiedz się więcej...

I podobne. Nie mam już na czerwono.

A w podatku mam tak:

Przesłano - Wydawca zagraniczny nieprowadzący działalności w USA

Przesłano: 2007-07-10
Data ostatniej aktualizacji: 2007-07-10

Więc już chyba wszystko zrobiłem, czy o czymś zapomniałem??

Jak nie masz nic na czerwono i konto zostalo poprawnie zweryfikowane, to czekasz juz praktycznie na kase. Nie spocznij tylko na laurach i zarabiaj caly czas. Kase jakas dostaniesz to suma na koniec kwietnia, do 15 maja wyswietli Ci sie ta kwota w historii platnosci. Do 15 maja mozesz zmienic numer konta itp. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności