Skocz do zawartości

IndexER.pl

abinthenet

Rekomendowane odpowiedzi

standard w IU jest bez linkowania.

LINK w title jest ważny dla obu stron o czym napisałem.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Najważniejsze że jest link w TITLE - to co mnie najbardziej wkurza w INDEXU to właśnie bardzo częsty brak podlinkowanego tytułu - nie wiem czy to po prostu złośliwość właścicieli polskich IU czy bezsensowne standardowe ustawienia poinstalacyjne.

W dwóch mam podlinkowane title, a w jednym jestem złośliwy ;)

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

• 5 miesięcy temu...

Jako że mój kochany hostingodawca raczył na początku lipca wprowadzić ograniczenia w konfiguracji php, przez kilka dni nie działał formularz dodawania stron w katalogu Indexer.pl.

Jeśli ktoś wykupił kod zanim formularz został zablokowany może go teraz wykorzystać.

Z okazji ponownego uruchomienia przyjmowania zgłoszeń oferuję 5 darmowych kodów, dla pierwszych 5 różnych osób, które zgłoszą się do mnie na PW.

Uwaga! Dodając stronę proszę stosować się do zasad opisywania stron w katalogu, bo nie ma litości - zgłoszenia niezgodne odrzucam.

Katalog stron Indexer.pl - w sieci już od 2007 roku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności