Skocz do zawartości

InfoTrendy 2008

thojro

Rekomendowane odpowiedzi

Na Zamku Książąt Pomorskich w Szczecinie odbywają się w dniach 22 – 25 kwietnia Szczecińskie Dni Informatyki InfoTrendy 2008. Naprawdę warto choćby pooglądać transmisje na żywo przez oficjalną stronę InfoTrendy - https://www.infotrendy.pl. Mimo tego, że jestem na drugim krańcu Polski po przekątnej, to oglądam właśnie przez internet - polecam.

P.S.

Chyba raczej szook powienien to napisać :)

thojro ja jakby jestem z drugiej strony czyli Klastra ICT.

Jutro jestem cały dzień na E-City także na Zamku będzie.

Po imprezach infotrendy jest także IT na Podzamczu - czyli kilka spotkań pubowych wraz z prezentacjami.

Jako Klaster IT będzie także jeden Pub.

E-city rozpoczyna się od 10, rejestracja od 9

Sala kinowa.

Kiedyś na pewno się wybiorę, ale akuratnie w tym roku to matura wypadła. A 16 czerwca egzamin zawodowy przypada - więc przemieścić się na drugi kraniec Polski będzie ciężko w tak krótkim czasie. Mam nadzieję, że kiedyś wpadnę na podobną imprezę a puki co to korzystam z transmisji w sieci - jak nie drzwiami to wchodze oknami :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności