Skocz do zawartości

pomysły na temat scuttle

ilgesu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chciałbym poznać wasze zdanie co należałoby zmienić w scuttle aby się lepiej indeksował.

Aby był prawdziwym site builderem :P

Zobaczymy czy samo przerobienie templatki coś da, jeśli nie to można się zabrać za funkcjonalność.

Czekam na pomysły.

Oto moja testowa przeróbka https://www.przechowuj.skeczor.info/

Pozdro ;)

najlepiej zrobić aby każdy wpis był osobną podstroną, wtedy będzie lepszy site :P Jak będzie większe zainteresowanie to napiszę skrypt na podobe scuttle, który pozwoli porządnie nabić site. Zobacz to masz np 1k wpisów to szału z podstronami nie masz, a jak każdy wpis to nowa podstrona to idzie ładny site szybko nabić, to tego tagi, kolejne zwiększenie site.

Scuttle też będzie bez użyteczny, bo niema żadnych zabezpieczeń i jest udostępniony. A napisanie do niego dodawarki zajęło 10 minut. Co do przerobienia to jedynie żeby każdy wpis był osobną podstroną wtedy będzie site builderem. W każdym razie jutro napiszę skrypt na podobę scuttle, a jak ktoś będzie chciał to niech da znać.

PA i zabezpiecznia to podstawa + dynamicznie generowana mapa bo to dużo pomaga :soczek: , może jeszcze kanał rss coś pomoże w indeksacji, w każdym razie będzie bardzo dobry do pingowania. Dobre też by było pingowanie tego, ale nie idzie mi tworzenie skryptu do pingowania. Jedyny co znalazłem to długo idzie.

PA i zabezpiecznia to podstawa + dynamicznie generowana mapa bo to dużo pomaga :) , może jeszcze kanał rss coś pomoże w indeksacji, w każdym razie będzie bardzo dobry do pingowania. Dobre też by było pingowanie tego, ale nie idzie mi tworzenie skryptu do pingowania. Jedyny co znalazłem to długo idzie.

no to czekamy :)

Co do rejestracji:

Proste, to testowy scuttle, więc zamknięty. Zrobie sobie pa dzisiaj, to będe mógł na nowym usuwać wpisy. Nie zbyt wygodne jest latanie po bazie. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności