Skocz do zawartości

Jak podniesc pozycjie fraz niszowych?

Picero

Rekomendowane odpowiedzi

Jak podniesc pozycjie fraz niszowych?

mam strone ktore na glowne frazy sa na pierwszy miejscu i na ok 50 najwazniejszych fraz zwiazanych z tematem rowniez sa na pierwszym miejscu bo linkuje z odpowiednim anachor text.

rowniez content jest dobrze rozbudowany zeby lapalo niszowe frazy

i przez ostatni rok ludzie weszli na ta strone wpisujac ok 10 000 roznych kombinacji a tematyka nie jest jakos oblegana i dzienie mam od 100 do 200 wejsc na wszystkie kombinacjie

i na te glowne 50 fraz linkuje z odpowiednim anchrem i jestem na pierwszych pozycjia ale na reszte nie jestem wstanie linkowac z anachorem bo nawet nie wiem jakich uzyc bo kombinacji sa setki tysiecy

ta so frazy 2 , 3 , 4 , 5 , 6 i 7 czlonowe

na wiekszosc tych fraz jestem na pierwszej stronie ale jak zrobic zeby byc na pierwszym miejscu albo przynajmniej w top 3?

Teoretycznie reszta pozycji powinna sie podciagnac automatycznie, przykladowo about.com - kazda ich podstrona jest bardzo wysoko. Ja bym linkowal te podstrony osobno kazda, jezeli nie wiesz jaki anchor - po prostu jedno ze slow z frazy, dwa, nie musi byc idealnie wszystko.

Jezeli jest zaluzmy fraza: dworzec autobusowy nocny w poznaniu to linkuj "dworzec w poznaniu", "dworzec nocny" lub "dworzec autobusowy" - tak, zeby jakos to wygladalo logicznie :soczek:

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Jezeli jest zaluzmy fraza: dworzec autobusowy nocny w poznaniu to linkuj "dworzec w poznaniu", "dworzec nocny" lub "dworzec autobusowy" - tak, zeby jakos to wygladalo logicznie :soczek:

ja juz tak robie wiele fraz ma wysokie pozycjie

ale ja pytam co jeszcze mozna zrobi jakie jeszcze macie pomysly zeby podbic niszowe frazy gy one sa juz wysoko i chce zeby jeszcze wyzej

srona ma ponad 2 lata i od roku jest na topie i od roku walcze oniszowe frazy i braklo mi pomyslow

czy macie jakies jeszcze pomysly?

Samym linkowaniem wewnętrznym i optymalizacją serwisu podniesiesz stronę wysoko na niszowe frazy. Umieść po prostu linki do innych podstron w treści serwisu, a jeśli się za bardzo nie da to na najbardziej pokrewnych podstronach dodaj np. zdanie z linkiem "Zobacz również: fraza niszowa".

Do tego metatagi, h2, h3, pogrubienia itp (oczywiście bez przesady), no i oczywiście linki z zewnątrz....

• 1 miesiąc temu...

A co jezeli chce linkowac na 1 strone z 1500 anchorami czyli na frazy niszowe?

Web tools umozliwia to ale tylko dla 10 roznych anchorow na link, mozna sie bawic w 100 linkow z anchorami ale to zabawa typu kopiuj wklej

Byc moze jest gdzies jakis skrypt ktory umozliwia wyswietlanie linku z losowym anchorem z puli powiedzmy 1500-2500 anchorów, moze byc linkowanie na 1 stronie zawsze to cos da.....

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności