Skocz do zawartości

Lipcowy upadte

pneuma

Rekomendowane odpowiedzi

Tu duża dyskusja trzeba przyznać że jednak wiekszośc jest zadowolona z update:

This update is excellent as it has removed many automated link farming sites from results of relevent keywords, which I saw sending relevent web surfers over to second tier search engines, including but not limited to yahoo. I am glad google finally pulled out of its 6 month slump of spam results

u mnie jak zwykle nic sie nie zmienia, a u Was?

piszą na innych forach o lipcowym update

SearchEngineWatch

SEO Chat

WebmasterWorld

Cre8asite Forums

JimWorld

HighRankings

V7n

IHelpYou

SitePoint

DigitalPoint Forums

SEO Guy Forums

WebProWorld

SEO Town

LilEngine

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

Zmian u mnie niema a farmy linków nadal pracują widac z nich linki a ich pr narazie nie spada hmmm

Pr narazie niezmienny ale jesccze za wczesnie

W monitorowanych przezemnie wynikach na dzien dzisiejszy bezmian

Googlebot zwiekszyl ilosć odwiedzin u mnie wiec może coś kombinuje :D

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

nie nastapil pelny update znajomy bedacy w innym zakatku globu nie widzi zmian (wynika moze z braku aktualizacji data centers)

u mnie tez ilosc linkow do niektorych witryn znaczaco wzrocla a PR bez zmian

po raz kolejny mysle ze poziom linkow potrzebny do PR jest dynamiczny w zaleznosci od wystepujacych "trendow" a moze po prostu moja witryny nie zostale obdarowane w tym PR

Check email deliverability tool Maildog

U mnie też nie bardzo, stronka nowa -> linków powoli przybywa, ale PR nadal 0.

Na innych też nie bardzo się zmieniło.

Nie pozostaje nic innego jak czekać i robić swoje.

.

A, tak przy okazji : jakbyście kiedyś chcieli kupić poduszkowiec ;) to zapraszam na https://www.hovertech.com.pl

dzięki za zaproszenie ;)

Obecnie wiele wskazuje tak sobie obserwuje zmienia się w google.

1.Np strona z 21 tysiącami linków nie przebija strony z 10000

2.PR traci na wartosci

3.Zapytanie link daje rezultaty z linkami ze stron z niskim PR

4.I jeszcze z 5 innych

Google zmienia algorytm i może za jakiś czas będa niezłe niespodzianki

Floryda była w styczniu 2003 co w tym roku bedzie??? :shock:

Florida 2003 Nov

14 Fri 6:37am

Esmeralda 2003 June

15 Sun 10:37am

Dominic 2003 May

? ? ?:? ?

Cassandra 2003 April

11 fri 8:23pm

Boston 2003 February

(March 6) thur 7:38p

2003 January 25 sat 8:45p

Gogglera wie :)

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

• 2 tygodnie później...
Gość Anonymous

Florida 2003 Nov

Esmeralda 2003 June

Dominic 2003 May

Cassandra 2003 April

Boston 2003 February

(March 6)  thur  7:38p   

2003 January 25  sat  8:45p 

mozna gdzie o tym po polsku poczytac?

jakby co to gg:6778862 lub w temacie

Florida 2003 Nov

Esmeralda 2003 June

Dominic 2003 May

Cassandra 2003 April

Boston 2003 February

(March 6)  thur  7:38p   

2003 January 25  sat  8:45p 

mozna gdzie o tym po polsku poczytac?

jakby co to gg:6778862 lub w temacie

ja znalazłem tylko English

pozdrawiam

Więc tak... Ja po tym lipcowym "updacie" dostałem PR4 na stronce https://www.fundi.pl/index.php, wcześniej miałem 0/10. ( choć około 3 miesiące temu miałem już pr 4/10 na tej stronce) Za to główna stronka https://www.fundi.pl miała cały czas 4/10 i tak pozostało.

Linków pojawiło się sporo ( z 4 wzrosła liczba do 100), ale głównie były to stare linki z okolic początku czerwca, jak wykupiłem linka sponsorowanego na gery.pl. Oczywiście pojawiły się też słabsze linki o pr mniejszym niż 4, które nigdy się nie pojawiały, a które od dawna istaniały.

W sumie chyba coś tam było kombinowane przy PR... ale trudno wytłumaczyć co.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności