Skocz do zawartości

FireHost.pl - Piekielnie szybki hosting

firehost.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
tzn. jacy ludzie?

kwadratowi?

Nie, taborety.

Tak, świadczy. Rozumiem jeszcze jakby napisał parę innych postów i potem strzelił opinię czy też za kilka dni.

A nie parę minut po rejestracji... Dla mnie jest to jasne. Zresztą na WHT była podobna sytuacja. Też pierwszy post zaraz po rejestracji i później cisza była.

Tyle.

P.S Nie wyszło CI to, zarejestrował się 23:15

Tyle.

(L)

kob22 szczerze mówiąc pogubiłem się w twoich wypowiedziach ?, pomogliśmy klientowi o godzinie 23, który jest u nas ponad miesiąc i wystawił opinie. To że napisał 1 posta na tym forum o nas to już go dyskfalifikuje ?. Chciał wyrazić tylko opinie na nasz temat.

Jeżeli chodzi ci oto że zarejestrował się o 23:15 a rozmowa na gg była o 23:26 to jest na to proste wytłumaczenie, przenosiliśmy mu zaplecze z innego serwera, o 23:15 przenieśliśmy same pliki, klient poprosił link do tematu o firehost.pl, podałem mu go on napisal posta i czekał aż skończymy prace, gdy skończyliśmy prace o 23:24 wystawił nam opinie, co w tym dziwnego ?

Szkoda słów.

Rób wodę z mózgów na innych forach.

Zapewne opinie użytkowników którzy wyżej napisali swoje opinie również podważysz ?, dla mnie to jest troche absurdalne, że osoba z 1 postem uważana jest za auto-reklame. Życze sukcesów z takim tokiem myślenia.

ja nie twierdze ze to nie jest jakis user moze i jest problem w tym ze ich tu naganiasz i za konto warte 5zl kazesz im wypisywac pozytywne opinie bo chyba nie ma takie durnia co uwiezy ze :

klient poprosił link do tematu o firehost.pl, podałem mu go on napisal posta i czekał aż skończymy prace

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

Ech ludzie, ale Wy macie problemy. :)

Ja tam nawet jest w stanie uwierzyć w tę sprawę z klientem, bo miałem już wiele różnych klientów w życiu - jednych bardziej, drugich mniej powalonych (oczywiście w żaden sposób nie nawiązuję do Ciebie, Wilkołak). Jednakże nawet jeżeli jest to ten cały "auto-post", to póki firma działa sprawnie (nie na zasadzie domen pe el), to chyba nie ma się co czepiać.

Poczekajcie jeszcze kilka tygodni, to osoby, które dostały "darmolca" opiszą ten hosting zapewne. :-)

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Nie żeby coś ale każdy zainteresowany "profesjonalizmem Pana właściciela tego płonącego hostingu (nvu)" może zapoznać się z wypowiedziami w tym temacie https://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=11326

W głowie mi się nie mieści, iż właściciel firmy może reprezentować tak niski poziom w dodatku publicznie :)

Wniosek każdy sam może wyciągnąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności