Skocz do zawartości

FireHost.pl - Piekielnie szybki hosting

firehost.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja może nie tak bezpośrednio o firehost, ale ogólnie o 'nowych' hostingach. Zauważyłem, że mając 1 serwer - na początku jest wszystko super - wszyscy są zadowoleni - ale potem na tym serwerze robi się tłoczno, administracja może nawet to zauważyć, dokupić kolejny ale wtedy już strony z tam tego serwer lepiej się indeksują booty coraz intenesywniej śmigają, pomijając dorzwiajające się serwisy - zaczyna się mulenie, przenoszenie z serwera na serwer...

To tylko taka mała uwaga, wcale nie pisze ze w firehost tak będzie - ale to tak z własnego doświadczenia by admini uważali.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Moje odczucia co do hostu są w stu procentach pozytywne. Firehost.pl - podoba mi się że piszesz w temacie itd. udzielasz się ;)

Brawo. A komu się nie podoba zostaje .. jojo :rolleyes:

Popularność zdrowych produktów zyskuje u Polaków, przede wszystkim olej kokosowy oraz chlorek magnezu sześciowodny robią furorę.  

• 3 tygodnie później...

firehost=dobry host...musiałem ewakuować się z cyberdusk.pl..przenosiny przy pomocy supportu jak najbardziej ok..a to b. ważne..przeczytałem tyle różnych opinii o różnych usługodawcach, sprawdziłem i wybrałem firehost-czas pokaże czy nie zmienię kiedyś zdania...

:)

Witam, miło mi zakomunikować, że z dniem dzisiejszym wprowadziliśmy do oferty konta ssh (shell) opcja ssh jest dostępna z każdym pakietem www oraz reseller.

Dla wszystkich obecnych i nowych klientów wprowadzliśmy dostęp ssh (powłoka shell), aby włączyć dostęp ssh należy wysłać maila na pomoc [małpa] firehost.pl (w mailu proszę podać login), nowi klienci opcje ssh mają dostępną odrazu.

firehost1.jpg

No!

Do których programów ma user dostep? Vim, Emacs, tar, unzip.. są? :)

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności