Skocz do zawartości

FireHost.pl - Piekielnie szybki hosting

firehost.pl

Rekomendowane odpowiedzi

napewno do /usr/src/kernel z prawami do jego rekompilacji :)

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
Witam, w dniu dzisiejszym uruchomiliśmy dla naszych klientów infolinie 0801, która jest dostępna pod numerem 0801 011 723, infolinia jest czynna w godzinach pracy czyli:

Poniedziałek-Piątek 10-18

Niedziela i święta 10-14

heh

lepiej dla klientów aby dzwonili na normalny numer stacjonarny.

Rozmowy na ten numer są droższe od 'normalnej' lini 0801

Pit

No, faktycznie klient może się deko zdziwić, bo ludzie przyzwyczajeni że 0801 to jak za połączenie lokalne... Ale swoją drogą, nigdzie nie mogę znaleźć stawek za takie połączenie. Po ile one są?

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

@arek_inc np z voipa (ipfon24) jest to 0,29zł netto za każdą minutę, a przykładowo na zwykły stacjonarki 0,07zł/1min netto.

(więcej informacji znajdziesz na pewno w szczegółownych cennikach operatorów :) )

MasterNET.pl od 7 lat w sieci

Infolinia: +48 12 350 20 01

Ja na miejscu klienta to bym się nieźle wkurzył, jakby mi rachunek przyszedł :) No ale już zdecydowanie lepiej stacjonarny dać, bo ludzie używają voip, prefixy (np. 1069), także z komórek można zadzwonić, no i w przypadku komórek też jest taniej (ja mam po 22 grosze / min).

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności