Skocz do zawartości

FireHost.pl - Piekielnie szybki hosting

firehost.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...

Jak sytuacja generalnie wygląda teraz z firehost?Co myslicie o ich hostingu? Generalnie szukam jakieś alternatywy dla ovh która będzie bezawaryjna i nie bedzie miała takich ograniczeń na pojemnośc baz danych, w dodatku mozliwie tania.

UX+SEM=ROI!

mail:dszpak(malpa-at)gmail.com

Nie ma tanich alternatyw dobrego hostingu. Zmiana ovh na firehost to jak motyki na kijek. Proste, prohost, iq... itp. Wszystko co ponizej nie jest warte zachodu.

Co do firehost, od zmiany wlasiciela muli jeszcze gorzej.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Dziękujemy za słowa uznania i za konstruktywną krytykę. Mam nadzieję, że obawy związane ze zmianą właściciela już minęły. Cały czas staramy się podnosić jakość świadczonych usług. W najbliższym miesiącu wstawimy własny serwer do jednego z warszawskich centrów danych. Zamierzamy też uruchomić program partnerski. Dla użytkowników forum rabat 10% na wszystkie pakiety, podczas zamówienia należy wpisać kod rabatowy: PIO

%

Jak zależy Wam na lepszym podejściu do klienta to zróbcie tak żeby nie było wiecej IP zablokowanego. Dlaczego mam cierpieć za kogos. Pomoc techniczna tez niczego sobie: Skoro mam wykupiony hosting to dlaczego mam jeszcze dodatkowo zakladac sobie konto w "googlu". Ja wiem, że można, ale dlaczego ?

przemo., nie wiem czy jest jakaś (poważna) firma, której nigdy ten problem nie dotknął. To zjawisko po prostu występuje w tej branży i tyle - trzeba to przyjąć i się z tym pogodzić. Nie nad wszystkim jesteś w stanie zapanować... czy jak kupisz samochód, to też będziesz miał pretensje do całego świata, że złapałeś gumę bo coś leżało na drodze (a to nie Ty tam to położyłeś)? Po prostu: jak masz szczęście, to nie spotka Cię to przez 30 lat. A jak masz go trochę mniej, to będziesz łapał gumę raz w miesiącu :)

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

ja w ciągu ostatnich 2 dni wyłapałem kilka przerw z 2 przerwy po 1 minucie; jedna 3 minutowa i jedna gdzieś 20 minutowa. Zauważyłem też, że przestawia im się wtedy czas na serwerze.

Trochę mnie to denerwuje i chyba przeniosę niektóre strony, ale ceny są ciekawe, wiec pod śmieciowe zaplecze myślę, że ok :)

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności