Skocz do zawartości

FireHost.pl - Piekielnie szybki hosting

firehost.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Jak zależy Wam na lepszym podejściu do klienta to zróbcie tak żeby nie było wiecej IP zablokowanego. Dlaczego mam cierpieć za kogos. Pomoc techniczna tez niczego sobie: Skoro mam wykupiony hosting to dlaczego mam jeszcze dodatkowo zakladac sobie konto w "googlu". Ja wiem, że można, ale dlaczego ?

na współdzielonym hostingu tego nie ominiesz, jeżeli tak ci na tym zależy to własne IP kosztuje jakieś 1 piwo miesięcznie. Kup i po problemie, nie odwodnisz się :)

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

20 minutowa przerwa, o której wspomniał użytkownik "remikp" spowodowana była restartem serwera. Zmienialiśmy IP aby ominąć bana. Niestety problemy nie da się zupełnie wyeliminować i jedyne co możemy robić to właśnie takie manewry. Wprowadziliśmy też kilka zabezpieczeń, które w pewnym stopniu powinny chronić nasze IP przed kolejnymi banami.

Przerwy na serwerach zawsze się zdarzają. Ja mam na actic24 i tez tam notuje przerwy.

Dobrze, że ludzie zaczynają sobie z tego zdawać sprawę. Każdej firmie się to zdarza, czy to jakieś aktualizacje czy spamiarz na serwerze.

https://www.webhostingtalk.pl/ranking/ - tylko jedna firma ma 100%

• 1 miesiąc temu...
https://www.webhostingtalk.pl/ranking/ - tylko jedna firma ma 100%

te liste można sobie o kant (_!_) rozbić ;) , pierwszy z brzegu superhost ma czasami codzienne przerwy w godzinach rannych siegajace godziny czasu

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności