Skocz do zawartości

Jak poradzić sobie z trollem

radek

Rekomendowane odpowiedzi

@radek:

A zdziwiłbyś się.

Ostatnio jak straszyli mnie sądem prosiłem na PW o kontakt telefoniczny tych co pisali swoje opinie i wszyscy się odezwali. Dzięki temu mam potwierdzone wszystkie opinie o tej firmie i nie muszę się bać sądu.

dlatego mówię, że na prawdę masz poważna tematykę i poważnych ludzi na forum, bo większość for to totalna anonimowość ;)

naughty.gif

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

markes01, czy ty możesz nie wtracać wszędzie odpowiedzi które nie mają żadnego znaczenia dla tematu, jest to cholernie irytujące. Jeśli chcesz adres na PM to możesz też do niego na PM napisać. W dodatku to żeby było śmieszniej to wypowiadasz się w wątku któren cię jednak troche dotyczy, bo jesteś jak widze takim największym trollem na PiO, bardzo uciążliwym. Zrób coś z tym. Zauważyłem że kolekcjonujesz posty, ale jeśli masz zamiar tak dalej robić to niech mają one jakąś wartość dla innych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności