Skocz do zawartości

Niskie zarobki...

unweb

Rekomendowane odpowiedzi

witam.

Mam pytanie, czym mogło zostać spowodowane, że zarabiam coraz mniej w google adsense.

W ubiegłych miesiącach zarabiałem po 200 dolarów miesiecznie a rekord był 1500 zł za jeden miesiąc.

Moja strona to www.wlatcy.szur.pl

chodzi mi o to, jak rozmieścić reklamy oraz zoptymalizować stronę.

Nie raz mam np. 78 klików - 1,20 dolara a nie raz 36 i około 2 dolary

prosiłbym o pomoc pozdrawiam

W ubiegłych miesiącach zarabiałem po 200 dolarów miesiecznie a rekord był 1500 zł za jeden miesiąc.

Nie chce mi się w to wierzyć. Przy takiej tematyce dopasowanie reklam jest nijakie i stawki za nie minimalne. A żeby mieć 1500zł - ok 600$ to byś musiał codziennie zarabiać ok 20$ w co bardzo wątpię.

Po drugie to ciekawe skąd masz traffic jak na frazy 'władcy much', 'włatcy much', 'włatcy móch' nie ma Cię nawet w top10...

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Lepiej trzeba było siedzieć cicho. Zresztą od styczna temat jest nadal poruszany (link)

Nie chce się wierzyć, że miałeś jakąkolwiek wypłątę z adsense. Prędzej bym uwierzył w bana przy uzbieranych 98$, biorąc pod uwagę, że wyświetlasz reklamy w "wyskakującym okienku" :puknijsie:

Może dlatego, że na stronie nie ma tego co powinno być, czyli odcinków znanego serialu?

Są odcinki serialu. Dzisiaj jak wrzedłem na stronę to było 10 osób online, ale pomimo tego nie wierzę że unweb trzepie na tym taką kasę. Unweb jeżeli mógłbyś podać liczbę kliknięć w kwietniu to byłbym bardzo ciekawy ile tego miałeś.

Mógł tyle zarobić - ruch może kierować z Adwords.

Oczywiście nie wiem jak tam u niego z konwersją.

Sprzedam vouchery Google Adwords o nominale 75 Euro (250 - 260 PLN)

w cenie 35 PLN/szt!

Data ważności voucherów: 30 Sierpień 2008

Kontakt: PW, lub luber.michal@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności