Skocz do zawartości

książki o pozycjonowaniu

GggTttWww

Rekomendowane odpowiedzi

Zgadza się, że wiedza z książek staje się szybko nieaktualna, ale zawsze można tam coś trafić co jest podstawą w działalności, a na co nie zwracało się uwagi.

Z nudów kupiłem sobie ostatnio dwie (przez internet) :

"Marketing z Google" Pawła Kobisa - znalazłem tam coś co mi się przydało, zatem nie zmarnowany wydatek

i drugą.......sam nie wiem co to jest......

"Sekrety pozycjonowania w Google" też zdaje się tutejszych bywalców...Łukasza Sosny i Roberta Nowaczyka.......i w sumie to przyda mi się do rozpalenia w piecu na działce i to też raczej nie wiem, czy będzie się paliło.....ŻENADA

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Jeśli chcesz się podszkolić w pozycjonowaniu czytaj to forum.

Jest to najlepsza metoda.

Sam rozglądałem się min. w Empiku za dobrą książką, jednak nie znalazłem nic ciekawego, co mogło by przyciągnąc moją uwagę. Wiele problemów opisanych w książce było omawiane na PiO, więc nie kupiłem a zabarałem się za czytanie forum. Tobie też to polecam :D

Co do tematu, sprawdzał ktoś tą książkę:

https://www.zlotemysli.pl/publication/show/...atkujacych.html

Czy warta zajrzenia do środka?

I właśnie wspomniana książka jest odpowiednią podstawą, dzięki której wiedzę można poszerzać na tym forum.

I nie zapomnij że po przeczytaniu jakiejkolwiek książki nie staniesz się od razu, seo mistrzem :rolleyes: przeczytanie samej książki to zaledwie kropka wody w morzu, najważniejsze jest cały czas ćwiczyć, testować i poznawać nowe trendy. Jeżeli spoczniesz na laurach i będziesz czekał na jakiś cud, to od razu zmień branżę :o

Również polecam pozycję "Pozycjonowanie i optymalizacja stron WWW. Jak to się robi" Bartosza Danowskiego i Michała Makaruka. Dane póki co aktualne, przykłady "z życia wzięte", przystępny język. Dobra jak na początek. :crazy:

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności