Skocz do zawartości

Moja strona Marynistyka.org z prośbą o ocenę po raz drugi...

marynistyka.org

Rekomendowane odpowiedzi

Banner na górze kiepski - bym wymienił. Ja bym spróbował kolor tekstu z ciemnogranatowego zmienić na ciut jaśniejszy niebieski w klimacie morskim. Te małe ikonki zielone to może też w jakimś morskim niebieskim klimacie dać? No i ta grafika z napisem po lewej na dole - do wymiany.

jezeli bedzie całe 1 kolorowe to będzie aż mdłe.

"No i ta grafika z napisem po lewej na dole - do wymiany."

ktora ? ja nie widze grafiki z napisem po lewej ? podaj link/

patrzcie tylko na niebieską wersje css'a.

innych kolorów nie dostosowałem jeszcze.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

hmm za wiele sie nie zmieniło z tymi kolorami, myślę tak jak niektórzy ze przydałoby sie więcej niebieskiego. No i top przydałby się z firmowym logo. I jeszcze w boxie z reklama zauważyłem dwa linki do jednej strony, co też uważam za zbędne.

PS jeszcze favicon przydałoby się zmienić na inny kolor, no i też w kodzie takie coś zauważyłem

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; _ISO" />

Chyba to nie jest potrzebne.

Tutaj macie do porównania starą wersje strony:

https://marynistyka.org/index2.html

a co mi da to ze google zaindeksuje mi taki link do mojej strony: "https://marynistyka.org/component/banners/click/6.html"

ten link pelni role linku reklamowego, sprawdzam ile osób w niego klika tylko. A pod tym mam adres www.mprogramy.pl co jezeli google zaindeksuje to bardziej pomoze mojej stronie.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

:sciana:

Tutaj macie do porównania starą wersje strony:

https://marynistyka.org/index2.html

- mówiłem, że po raz drugi :jezyk1: i że jest duuuuuużo lepiej ;)

Pozdrawiam

Marek

... jestem laikiem i... pewnie często nie wiem o czym piszę... ale umiem czytać ze zrozumieniem

:)

zaglowieczu9.gif

;

THI to czy ktoś wszedł do ciebie z tej strony możesz sprawdzić u siebie w statystykach, nie musisz dodawać kilku linków na stronie. A wracając do strony to nie robisz tego dla siebie i myślę, że powinieneś posłuchać sugestii zleceniodawcy nawet jeżeli masz za to tylko linka. Mimo wszystko ale ty zapłatę dostałeś, teraz przydałoby się zrobić tak jak "Szef" chce. A każdy wie jaka była wcześniejsza strona, i nie ma co z nią porównywać.

Po zablokowaniu cookie nie da się wejść na stronę. Osobiście nie lubię mieć zbędnych cookie na dysku i wszystkie niepotrzebne mam blokowane.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Ja na to nie mam wplywu.

chcąc wspolpracowac z innymi serwisami trzeba liczyc na jakies straty w postaci wygladu strony, ale zyski np. w biznesie ;)

To teraz ja:

Marek - czytając Twoje posty cały czas powtarza się słowo "jestem zachwycony" i w tym stylu a tutaj oceniać mają chyba userzy.

W każdym razie porównując do poprzedniej wersji ta jest zdecydowanie lepsza (pod tym względem ocena 8/10)

Jednak nie podoba mi się niebieski pasek ww topie (moze to kwestia gustu?) - uważam, że sie gryzie z resztą strony. Ja bym proponował zamiast tego paska jakieś przedłużenie topa (dalsza częśc jachtu) tyle, że z większą teksturą (nie wiem czy sie dobrze wyraziłem). Strona schludna lecz nic specjalnego - może być.

Ocena: 6/10 (nie oceniałem treści).

Radeq blog - już mniej o SEO ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności