Skocz do zawartości

Zaplecze - skrypt aukcji

apache

Rekomendowane odpowiedzi

Sylwin, tak, to jest właśnie WebAPI. Tyle, że dostęp do niego jest płatny. Innego autoryzowanego dostępu do struktur Allegro nie ma. Jest bezpłatny pakiet podstawowy tego API ale pozwala on tylko wystawiać aukcje a przecież nie o to nam chodzi. Tu sobie można wszystko poczytać https://allegro.pl/country_pages/1/0/z4.php część V B.

Zresztą nie przyglądałem się za dokładnie temu API ale tam chyba nie ma funkcji do pobierania treści cudzych aukcji. API zostało stworzone po to aby ułatwiać programistom pisanie programów do wystawiania aukcji, brania w nich udziału, przyspieszaniu wszystkiego itp. a nie kopiowania stron allegro.

Bimas, nie chcę żebyś zdradzał swoich tajemnic ale po prostu nie wierzę, że to nie jest parser bo nie ma żadnego autoryzowanego przez Allegro dostępu do treści cudzych aukcji.

Sprzedam artykuły, 1 grosz za 5000 znaków!

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=126817

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bimas, nie chcę żebyś zdradzał swoich tajemnic ale po prostu nie wierzę, że to nie jest parser bo nie ma żadnego autoryzowanego przez Allegro dostępu do treści cudzych aukcji.
Wychodzi na to, że isteje tylko jeden sposób, aby się przekonać czy mówię prawdę.

Mimo wszystko zapewniam Ciebie i wszystkich innych czytających ten temat, że pobieranie treści własnych jak i cudzych aukcji odbywa się w sposób autoryzowany.

BIMAS = BioInformatics and Molecular Analysis Section

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności