Skocz do zawartości

Czego brakuje tej stronie żeby weszła do TOP 10 ?

pozycjoner_2006

Rekomendowane odpowiedzi

Męczę sie już od ponad 4 miechów z na pierwszą frazę ze stopki. Wyniki google : wyniki TOP 11-20 Pozycja 11-15 już od 2 miesięcy i tak sobie skacze. Na dzień wchodzi do 10 i znów zapuszcza korzonki w drugiej 10. Co jej brakuje ? Jakie błędy popełniam, że nie mogę jej "wtyknąć" na stałe do TOP 10 ? Czy przyczyna może być kodowanie strony ? Co można jeszcze poprawić ?

Sprzedajesz samochód, ta auto giełda jest dla Ciebie. Tu kupisz Sauny a tu maszyny używane.

I nie myśl że 10 QlWebami dziennie wbijesz się do top10 na frazę gry :]

Ale to nie jest fraza gry. Wydaje mi się że konferencje są "troszkę" łatwiejsze !!!

A linkami wale stałymi z zaplecza + stałe z systemów + rotacyjne z systemów i małpa jak stanęła tak stoi :rotfl: Nie chcę przegiąć z ilością.

Sprzedajesz samochód, ta auto giełda jest dla Ciebie. Tu kupisz Sauny a tu maszyny używane.

Co jej brakuje ?

Cierpliwości ;-) Ja też długo czekałam na to, żeby trudna fraza w końcu z 11 pozycji wskoczyła na stałe do top 10 i teraz utrzymuje się na pozycjach 3-5, przy czym skok był nagły a linkowałam mocno przez cały czas.

Proponowałabym zmienić title chociaż chwilowo przesuwając słowo "konferencje" bardziej na początek i to samo dotyczy description w metach. W tekście alternatywnym do obrazka u góry zamiast "strona główna" wpisz dokładnie to co znajduje się na obrazku i koniecznie dodaj słowo "konferencje" w tekście na stronie głównej.

Co jej brakuje ?

Cierpliwości ;-) Ja też długo czekałam na to, żeby trudna fraza w końcu z 11 pozycji wskoczyła na stałe do top 10 i teraz utrzymuje się na pozycjach 3-5, przy czym skok był nagły a linkowałam mocno przez cały czas.

Proponowałabym zmienić title chociaż chwilowo przesuwając słowo "konferencje" bardziej na początek i to samo dotyczy description w metach. W tekście alternatywnym do obrazka u góry zamiast "strona główna" wpisz dokładnie to co znajduje się na obrazku i koniecznie dodaj słowo "konferencje" w tekście na stronie głównej.

Wielkie dzięki, za podpowiedź. Cierpliwość rzecz najważniejsza, ale mi już jej trochę brakowało. "Pomieszam" jeszcze trochę w kodzie. Pozdrawiam

Po co dajesz kilka linków wewnętrznie do strony głównej na różne frazy. Mogę dostać linka do testu, który potwierdza, że coś takiego coś daje? Google jest takie głupie? !!!

Popularny wpis na php devblog: mod rewrite. Ranking systemów, czyli wybierz darmowy cms.

Po co dajesz kilka linków wewnętrznie do strony głównej na różne frazy. Mogę dostać linka do testu, który potwierdza, że coś takiego coś daje? Google jest takie głupie? :rotfl:
A zdarza Ci sie pozycjonować jedna stronę na więcej niż jedną frazę ? !!!

nie zdarza mi się pozycjonować strony tylko na jedna fraze !!!
?? adek ?? Chwalisz się czy ... ??

Pytanie czy zdarza mu sie pozycjonować stronę na więcej niż jedna frazę było odpowiedzią do postu stormfly . Nie wiem po co odpowiadasz i wstawiasz jeszcze uśmieszki. Pozdrawiam

Zdecydowanie delikatna optymalizacja by się przydała.

Tak jak pisał no.name, wprowadź te zmiany i po przeindeksowaniu powinno być lepiej.

Może pomoże też coś w rodzaju mieszania anchorów. Daj w linkach "konferencje warszawa" "konferencje behlert" "konferencje i tłumaczenia".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności