Skocz do zawartości

Prosze o pomoc/poradę

ndjnh

Rekomendowane odpowiedzi

Z góry przepraszam, jeśli zaczynam temat, który był już na forum, starałem sie przeglądnąć posty, ale nie znalazłem odpowiedzi. Niedawno (około miesiąca) stworzyłem swoją stronę o określonej tematyce. Niestety, wpisując nawet wszystkie słowa kluczowe, czy też pełną nazwę domeny, Google nijak nie może pokazać, że stronka w ogóle istnieje, wyświetlając "Nie znaleziono żadnych wyników wyszukiwania". Proszę więc szanownych forumowiczów o radę, co zrobić aby zmienić ten stan rzeczy. Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź.

Zoptymalizować kod + dodawać do precli + uzbroić się w cierpliwość. Miesiąc to zbyt mało żeby coś zdziałać jak się skończy okres bonusowy.

Troszkę przesadziłeś z tym "miesiącem". Nowa witryna z kilkoma linkami najdalej po tygodniu powinna być widoczna w sieci.

W temacie:

Google nie znalazł jeszcze Twojej strony. Aby ją znalazł musi prowadzić do niej jakiś link. Wstaw choćby w stopce tu na forum i po tygodniu będzie już widoczna w wyszukiwarce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności