Skocz do zawartości

Nowy Katalog Pozycjoner - PR 4

Ramzes

Rekomendowane odpowiedzi

Katalog stron https://www.katalog.pozycjoner.com.pl

Wysoki PR 4

Na tym adresie był wczesniej inny katalog, został zmieniony na zupełnie nowy z nową bazą.

Nowy katalog jest na autorskim skrypcie i ma dosyc mocno rozbudowane kategorie.

W katalogu nie bedzie zainstalowanego zadnego systemu wymiany linków (co jest juz chyba rzadkoscia)

Dzieki temu linki z katalogu na pewno beda mocne - tym bardziej ze katalog ma wysoki PR + unikatowy silnik + mysle ze bardzo dobrze opisane kategorie (słowa kluczowe ktore czesto sa linkowane wystepuja w opisach wybranej kategorii oraz w adresie danej podstrony )

Zapraszam do dodawania.

Reklama w internecie poprzez pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach. Zapraszamy na pozycjonowanie stron.

Reklama poprzez pozycjonowanie stron jest bardzo skuteczna.

Chciałem zrobić link zwrotny do Ciebie w moim innym katalogu, ale niestety Twój skrypt go nie zaakceptował. Zerkniesz na to, czy odpuścić sobie ?

tutaj umieściłem link do Ciebie :https://www.zarabiamy.biz/pozycjonowanie-stron-s-61.html

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Chciałem zrobić link zwrotny do Ciebie w moim innym katalogu, ale niestety Twój skrypt go nie zaakceptował. Zerkniesz na to, czy odpuścić sobie ?

tutaj umieściłem link do Ciebie :https://www.zarabiamy.biz/pozycjonowanie-stron-s-61.html

M

sorry ale było ustawione ze linki zwrotne maja byc tylko na głównych stronach i jak podawało sie w linku zwrotnym adres podstrony to nie przechodziło ale juz jest ok i zostało to poprawione - mozesz dodac teraz podajac w linku zwrotnym takze adres do podstrony.

Czyli link zwrotny od teraz nie musi byc juz na głównej stronie, moze byc na podstronie ale wazne by była ona zaindexowana w google.

Reklama w internecie poprzez pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach. Zapraszamy na pozycjonowanie stron.

nie wykrywa linków zwrotnych

Linki zwrotne sprawdzane sa przez moderatora - po akceptacji strona zostaje dodana.

Dodanie strony nastepuje w ciagu jednego dnia ( przynajmniej na razie ) ;)

Pokazuje mi się: 'zły format linku' ale o jaki link chodzi to nie mam pojęcia:/

sprobuj jeszcze raz.

Generalnie wszystko jest ok bo duzo stron jest zgłaszanych i nie ma z nimi problemu.

Jakby ci sie nie udało to wyslij mi na prv tytuł i opis oraz info gdzie jest link zwrotny to zobacze w czym moze byc problem i dodam ci strone z panelu

dalej nic:/ już wysyłam info na priv

strona juz masz dodana - dodalem ja poprzez forumlarz ze strony podajac link zwrotny ten co pdoales.

U mnie przeszło wszystko normalnie, nie wiem skad ten problem u ciebie...

Czasami na takie dziwne problemy pomaga odswiezenie strony :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności