Skocz do zawartości

Skrypt do lapania botów odwiedzających strone.

jamesisko

Rekomendowane odpowiedzi

To ze mam duzo botow na stronie - nie znaczy ze to jest zasluga tego botka.. chocaiz.. gdyby tak podlinkowac taki skrypt? hehehe, ciekawe jak google by indeksowal swoje strony..., w ogole indeksuje google siebie samego?

bo takie cos zrobic tylko w pelnej krasie i podlinkowac mocno... ..ee. no wlasnie w znaczeniu podlinkowac kod referer.php - tam gdzie jest info z jakiej strony na jaka wchodzili ludki.

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

chyba faktycznie na szybko robiłeś, ja to zrobiłem wg opisu i wyskakuje taki błąd

Parse error: parse error, unexpected T_LNUMBER, expecting ',' or ';' in /usr/home/ruch/domains/ruchchorzow.com/public_html/roboty.php on line 375

https://www.ruchchorzow.com/roboty.php

obojętnie czy wejde na tego linka czy na tego z install

Mistrz Pozycjonowania Master of Seo.  Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice

znów błąd ale inny :/

Parse error: parse error, unexpected T_LNUMBER, expecting ',' or ';' in /usr/home/ruch/domains/ruchchorzow.com/public_html/roboty.php on line 375

https://www.ruchchorzow.com/roboty.php

Mistrz Pozycjonowania Master of Seo.  Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice

Wywala mi taki błąd

.::.Blad polaczenia z MySQL .::.

.::. Nie mozna polaczyc z baza danych .::.

Bledne zapytanie: CREATE TABLE IF NOT EXISTS roboty ( id int(20) unsigned not null auto_increment, primary key (id), data varchar(50), bot varchar(250), ip varchar(100), url varchar(250) )

Co mam zrobić?

Masz stronę WWW? Chcesz zwiększyć na niej ruch? Chcesz być pierwszy w Google? Chcesz zwiększyć swój PR?

Zarejestruj się w systemie wymiany linków!

Darmowa wymiana linków!

Wymiana linków

System wymiany linkow

witam,mam malutkie pytanie czy dobrze zrobilem

mam strukture katalogow dla www taka

index.php

them/nazwa/index.php

dokladnei chodzi o mambo

i wszystkie pliki dalem do tego 2 i icludowalem do index.php tego 2 dobrze ?

i pytanie mam tak samo zrobic z forum phpbb ?

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

• 2 tygodnie później...

hehe, bylo ale wiecie co..

https://www.mp3.com.pl/mp3forum/showthread.php?threadid=8051

heheheheeh, musze chyba nazwe zmienic bo "skrypt do lapania botow" troche chyba jest mylny. Ludzie mysla ze dzieki temu mozna lapac boty.. w znaczeniu.. humm przywolywac? hihhhi...

Dla posiadaczy phpBB:

[...]

Ja zrobiłem to tak:

W pliku /includes/page_tail.php przed

$template->pparse('overall_footer');

dodałem

ini_set ("include_path", ini_get ("include_path") . ':../:../../:../../../:../../../../:../../../../../');
include_once("lap_roboty.php");

i też działa na wszystkich stronach.

jamesisko, wg. mnie przydałaby się jeszcze jedna informacja: oprócz adresu IP, nazwa hosta. Wtedy od razu będzie widać czy to robot czy ktoś podający się za niego.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności